• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Achterkant achter de hand!


Achterkant ansichtkaartAnsichtkaarten, één van de meest traditionele manieren om een boodschap over te brengen, maar zeker de allerleukste! Zelfs in deze tijd is het attent om een kaartje te sturen. Bijvoorbeeld voor verjaardagen of tijdens de decembermaanden. Of wat dacht je van een direct mail, waarmee je een grote groep ontvangers kunt bereiken door ze een gepersonaliseerde kaart te sturen met daarop een waanzinnige actie

We houden van een goed design. Daarom geven we je alle vrijheid om je ontwerp precies te maken zoals jij wilt. Maar we helpen je natuurlijk ook graag. We krijgen vaak de vraag of we ook een standaard achterkantje hebben voor ansichtkaarten. Hadden we niet. Maar nu dus wel. Speciaal voor jou

Via de onderstaande download links kun je een standaard achterkant downloaden voor je ansichtkaarten. We hebben ze voor je beschikbaar gemaakt als Indesign bestand - zodat je ze zelf nog eventueel kunt aanpassen - of een PDF bestand. Het PDF bestandje kun je direct toevoegen aan je drukbestand, wel zo handig!


- Achterkant ansichtkaart A6 (InDesign)
- Achterkant ansichtkaart A6 (PDF)

- Achterkant ansichtkaart A5 (InDesign)
- Achterkant ansichtkaart A5 (PDF)

Heb je misschien toch nog een vraag over de achterkant van ansichtkaarten? Neem dan gerust even contact met ons op!