• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Gekleurd papier

Gekleurd papier
Wist je dat je ook op gekleurd papier kunt drukken?! Een fantastische keuze wanneer je nét even wat anders wil dan het standaard witte velletje. Want zwart op wit kennen we allemaal, maar wit op zwart, roze of lime? Dat trekt de aandacht!

Met de introductie van gekleurd papier hebben we ook meteen de mogelijkheid gecreëerd om met witte inkt te kunnen drukken, vinden we gaaf! Al onze gekleurde papiersoorten zijn verkrijgbaar op 320 gr/m2. Dit is een perfecte stevigheid voor ansichtkaarten of visitekaartjes.

Lime Tonic

Is het geel? Is het groen? Wij vinden het Lime! Heb je een bedrukking met zwarte objecten of teksten? Dan creëer je een gaaf contrast op dit felle gekleurde papier!

Urban Grey

Onze favoriet! Het is met zowel een zwarte als witte bedrukking een fantastische papierkleur om je creatieve uitspattingen op los te laten.

Cosmo Pink

Dit is niet zomaar een roze papierkleur, maar een krachtige fluor roze die alle aandacht trekt! Wit en zwart knallen hier prachtig op uit!

Black

Ons zwarte papier verleent zich volledig voor het bedrukken met witte inkt. Tenzij je zwart op zwart wilt laten drukken voor een subtiele look zoals hier beneden is afgebeeld! Let op, dit is niet te te vergelijken met het duidelijke Spot UV lak.

Visitekaartje PeterPrint


Wil je graag een full-colour afbeelding op gekleurd papier laten drukken? Zorg dat je altijd een laag dekwit eronder plaatst., zo knalt je full-colour afbeelding er uit! Vooral met zwart papier is dit altijd nodig, zoals wij hierboven met ons logo hebben gedaan. Zonder laag dekwit zullen kleuren namelijk niet goed zichtbaar zijn op donker papier.

Heb je vragen over onze gekleurde papiersoorten, of zou je graag een papiersamples willen ontvangen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.