Papier

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Goed dat je onze blog hebt gevonden. Hier vertellen we je alles over drukwerk, ontwerpen en leuke nieuwtjes. We zijn namelijk altijd op zoek naar unieke papiersoorten en bijzondere toepassingen. Alles om jou te inspireren en op weg te helpen!

Welk papier moet ik kiezen?

Hoe weet je nou precies welke papiersoort past bij jouw drukwerk? Natuurlijk is dat voor een groot deel persoonlijke smaak, en afstemmen op jouw doeleinde. Maar wat als je er even niet uitkomt? Wij hebben onze favoriete matches voor je verzameld. Lees snel verder!

Lees blog

Ons duurzame papier

Alle papiersoorten in ons assortiment zijn met zorg gekozen. Zo hebben ze bijna allemaal het FSC-keurmerk of zijn ze van gerecycled papier gemaakt. Maar er zijn vier papiersoorten waar we bijzonder trots op zijn. Namelijk onze zes milieuvriendelijke toppers. Lees snel verder om alles over onze duurzame papiersoorten én duurzaam drukwerk te weten te komen!

Lees blog

Papiersamples in je eigen huisstijl

Papiersamples in je eigen huisstijl

Steeds vaker zien we ze voorbij komen. Papiersamples! Want hoe leuk is het om je klanten te laten zien op welke papiersoorten ze jouw ontwerp kunnen laten drukken, met je eigen huisstijl! Wist je dat je dit heel eenvoudig kunt samenstellen? We leggen je uit hoe...

Lees blog