Wij zijn als drukker altijd opzoek naar de beste papiersoorten, zodat jouw drukwerk precies in de stijl van jouw ontwerp kan stralen. Soms is drukwerk net even iets specialer, denk bijvoorbeeld aan een ansichtkaart, geboortekaartje, of een uitnodiging voor een trouwreceptie. Maar ook een eyecatcher van jouw bedrijf zoals een visitekaartje verdient natuurlijk een unieke papiersoort.

Daarom zijn wij gek op onze textuurpapieren. Zo zie je niet alleen mooi drukwerk, maar kun je het zelfs voelen! We vertellen je welke textuurpapier wij in huis hebben.


Texture Verge Tintoretto Linnenpersing


Texture Verge

Texture Verge is een ongestreken papiersoort. Het heeft een klassieke fijne lijnenstructuur wat typerend is voor gevergeerd papier. Het houtvrije papier voelt prettig aan dankzij de aanwezigheid van een vleugje katoen.

Tintoretto Gesso

Tintoretto Gesso is een ongestreken papiersoort met een prachtige textuur. De kleur is licht gebroken wit. Het kan ondanks de structuur perfect digitaal gedrukt worden. Dit zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.

Linnenpersing

Linnenpersing is een prachtige papiersoort met een mooie linnenstructuur. De structuur van linnen geeft een klassieke en luxe uitstraling aan je drukwerk.

Naast onze textuurpapieren, hebben we natuurlijk nog meer specials. Wat dacht je van bijvoorbeeld van stickerpapier? of Synaps (syntetisch papier)!

Benieuwd naar onze papiersoorten? Vraag gerust een papiersample aan door ons een berichtje te sturen.