• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Textuurpapier: Tintoretto Gesso, Texture Vergé en Linnenpersing

Wat is textuurpapier?

Textuurpapier is over het algemeen ongestreken en extra voorzien van een textuurtje. Een van onze favorieten is Tintoretto Gesso papier. Dit papiertje heeft een unieke textuur en laat zich goed bedrukken en wordt veel gebruikt voor bijvoorbeeld ansichtkaarten. Papier is een product dat al je zintuigen prikkelt, met een textuurtje voelt het namelijk ook nog eens extra bijzonder aan!


Texture Verge papier


Texture Verge

Texture Verge is een ongestreken papiersoort. Het heeft een klassieke fijne lijnenstructuur wat typerend is voor gevergeerd papier. Het houtvrije papier voelt prettig aan dankzij de aanwezigheid van een vleugje katoen.Tintoretto Gesso papier


Tintoretto Gesso

Tintoretto Gesso is een ongestreken papiersoort met een prachtige textuur. De kleur is licht gebroken wit. Het kan ondanks de structuur perfect digitaal gedrukt worden. Dit zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.Linnenpersing papier


Linnenpersing

Linnenpersing is een prachtige papiersoort met een mooie linnenstructuur. De structuur van linnen geeft een klassieke en luxe uitstraling aan je drukwerk.Meer informatie

Ben je benieuwd naar al onze papiersoorten? Vraag dan gerust een aantal papiersamples aan door even contact met ons op te nemen. Je kunt natuurlijk ook onze gratis samplebox aanvragen!