Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Koop een boom | Trees for All

€ 5,00 Excl. BTW

Rondom Black Friday en Cyber Monday vliegen de deals ons om de oren die ons verleiden tot impulsaankopen. Het gevolg hiervan is overconsumptie. Nu vroegen wij ons af: wat als we deze periode juist iets teruggeven aan de aarde?

Samen met stichting Trees for All en vele anderen, dagen we je uit om een groen tegengeluid te geven: koop een boom. We hebben onze grote groene vrienden namelijk harder nodig dan ooit. 

Van woensdag 23 t/m maandag 28 november kan je daarom één of meerdere bomen bij ons kopen, die wij vervolgens verdubbelen en doneren aan Trees for All. Doe je mee?

Op voorraad

Sinds 1999 plantte stichting Trees for All al miljoenen bomen in strijd tegen klimaatverandering. De helft van de gedoneerde bomen planten ze in Nederland en de andere helft in één van hun internationale bosprojecten. Zo worden er wereldwijd nieuwe bossen geplant en bestaande bossen hersteld. 

Sinds november 2019 werken wij samen met Trees for All. Zo planten we via Trees for All bomen op basis van jullie geplaatste bestellingen. Op onze papier en milieu pagina kan je zien hoeveel er al op de teller staan.

Trees for All heeft de tegenbeweging Green Friday gestart om meer bewustzijn rondom consumeren te creëren. Zo proberen we overconsumptie te verminderen rondom Black Friday en zetten we ons samen in voor een groene en gezonde aarde!

Met deze actie koop jij één of meerdere bomen die wij vervolgens verdubbelen en aan Trees for All doneren. Zij zullen de boom daadwerkelijk gaan planten via duurzame bosprojecten in Nederland en Borneo.

Wij maken geen winst op deze actie.