Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
iDEAL MasterCard Visa PayPal
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Verzending in blanco verpakking
  • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Luikvouw kaarten drukken

Vanaf €33,78

Luikvouw kaarten drukken Aanleverspecificaties

Wil je graag kaarten laten drukken die net iets specialer zijn dan een standaard kaart? Dan kies je natuurlijk voor een luikvouw kaart! Je kunt luikvouw kaarten gebruiken voor verschillende doeleinden; trouwkaarten, wenskaarten, geboortekaartjes, wij drukken ze met jouw eigen ontwerp!

Ook voor spoed drukwerk ben je bij PeterPrint aan het juiste adres, zo kunnen we kaarten met een luikvouw al binnen 2 dagen leveren!

Meer informatie

Kies het eindformaat

Meest gekozen

Kies de orientatie

Kies de papiersoort

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Meest gekozen

Kies het papiergewicht

Meest gekozen

Kies de bedrukking

Meest gekozen

Extra opties

Aantal ontwerpen

Kies je oplage

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geupload. Uploaden kan later, na de bestellingen. Prijzen zijn excl. BTW. Inclusief gratis verzending.

Kies een andere oplage

Mail mij deze prijslijst

Productie

We drukken alleen digitaal op hoge kwaliteit HP Indigo persen. Door de kaarten digitaal te drukken profiteer je van lage opstartkosten. Dit maakt het ook mogelijk om meerdere ontwerpen in één keer te drukken. Leuk voor bijvoorbeeld een unieke set kaarten.

Afwerking

Bij een luikvouw kaart brengen we twee rillijnen aan. Dit zorgt ervoor dat je de voorste flappen open kunt slaan als een raampje. Luikvouw kaarten kun je laten lamineren, dit zorgt voor een beschermlaag en geeft een extra luxe uitstraling. Bij papiersoorten die ongestreken zijn is een laminaat niet aan te raden, aangezien dit oppervlak niet altijd glad is. Dit kan ervoor zorgen dat er lucht tussen het papier en het laminaat komt.

Meerdere ontwerpen

Je bestelt heel eenvoudig verschillende ontwerpen luikvouw kaarten zonder hoge opstartkosten. Bij het kopje ‘aantal ontwerpen’ kun je aangeven hoeveel verschillende designs je nodig hebt.

Witte inkt

Wil jij je luikvouw kaarten laten bedrukken met witte inkt? Houd er dan rekening mee dat dit een professioneel DTP klusje vereist. Wanneer je de beschikking hebt over het programma InDesign kun je aan de slag! Lees de aanleverspecificaties goed door:

Meer informatie

Heb je vragen over het drukken van luikvouw kaarten of onze mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!

Terug naar berekenen