Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
iDEAL MasterCard Visa PayPal
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Verzending in blanco verpakking
  • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Naamkaartjes drukken

Vanaf €25,14

Naamkaartjes Aanleverspecificaties

Ben je van plan om naamkaartjes te laten drukken? Bij PeterPrint kun je goedkoop en snel naamkaartjes drukken van hoge kwaliteit. Kies het door jou gewenste formaat en of je de naamkaartjes enkel of dubbelzijdig wilt laten bedrukken. Wil je dat je naamkaartjes goed opvallen? Kies dan voor onze speciale papiersoorten of een luxe afwerking met laminaat. Het is erg gemakkelijk om mooie en professionele naamkaartjes te laten drukken bij PeterPrint voor een positieve eerste indruk. Of bijvoorbeeld visitekaartjes. Met spoed naamkaartjes nodig? Voor 16:00 besteld is morgen in huis.

Meer informatie

Kies het soort productNaamkaartjes drukken bij PeterPrint

Profiteer van veel verschillende voordelen bij PeterPrint. Zo kan je onder andere rekenen op:

  • Altijd supersnel geleverd
  • Verschillende papiersoorten
  • Diverse afwerkingen
  • Hoge kwaliteit digitaal drukwerk
  • Kies je eigen formaat
  • Ook kleine oplages visitekaartjes

De productie van de kaartjes

We drukken al onze naamkaartjes digitaal op HP Indigo drukpersen. Daardoor profiteer je van extreem lage opstartkosten en flexibiliteit. Naamkaartjes zonder afwerking versturen we bijna altijd nog dezelfde dag, dus ook op het laatste moment kun je bij PeterPrint terecht. De kaartjes worden ingedeeld op de drukvellen en gedrukt. Doordat elk vel uniek gedrukt kan worden kun je heel voordelig meerdere ontwerpen of verschillende kaartjes met dezelfde oplage tegelijk drukken. Handig als je voor meerdere medewerkers moet bestellen.

De afwerking

Na het drukken gaan de naamkaartjes naar de afwerking. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. We snijden de kaartjes altijd schoon naar het gewenste eindformaat. Verder kun je ervoor kiezen om het kaartje te lamineren. Dit zorgt voor een extra beschermende laag, in een matte of glanzende variant. Ook kunnen we een gaatje in de kaartjes boren, dan kun je ze ook gebruiken als een label aan kleding of bijvoorbeeld een bos bloemen. We kunnen ook de hoeken afronden, hierdoor lijken de naamkaartjes een beetje op pasjes. Ook vouwen de hoekjes minder om als de hoeken afgerond zijn.

Meerdere soorten naamkaartjes bestellen

Wil je voor meerdere medewerkers tegelijk kaartjes drukken? Of heb je meerdere entiteiten die elk een andere lay-out hebben? Druk heel voordelig naamkaartjes in dezelfde oplage tegelijk. Kies er dan voor om meerdere soorten te kiezen bij ‘aantal ontwerpen’.

Boorgat

Wil jij je naamkaartjes voorzien van een boorgat? Download dan even de onderstaande aanleverspecificaties. Hierin staat precies hoe je je bestanden kunt aanleveren:

Witte inkt

Wil jij je naamkaartjes laten bedrukken met witte inkt? Houd er dan rekening mee dat dit een professioneel DTP klusje vereist. Wanneer je de beschikking hebt over het programma InDesign kun je aan de slag! Lees de aanleverspecificaties goed door:

Meer informatie

Heb je vragen over het drukken van naamkaartjes, wil je graag meer informatie of heb je hulp nodig om jouw wensen door te geven? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Terug naar berekenen