Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
iDEAL MasterCard Visa PayPal
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Verzending in blanco verpakking
  • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Productsheets drukken

Vanaf €16,11

productsheets-drukken Aanleverspecificaties

Op zoek naar een goede online drukker om je productsheets te laten drukken? Dan hoef je niet verder te zoeken. Productsheets drukken bij PeterPrint doe je met hoge kwaliteit en snelheid. Wij hebben een groot aantal verschillende papiersoorten waar we de productsheets op kunnen drukken. Om het gemakkelijk te maken de productsheets op te bergen kunnen we boorgaten aanbrengen in het product. Zo zijn de sheets gemakkelijk op te bergen in een ringbandmap. Bij PeterPrint drukken we de productsheets zeer voordelig, maar kwalitatief zo goed dat het nauwelijks van conventioneel drukwerk te onderscheiden is. Probeer het uit en laat direct je productsheets drukken bij PeterPrint!

Meer informatie

Kies het eindformaat

Meest gekozen

Kies de orientatie

Kies de papiersoort

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Meest gekozen

Kies het papiergewicht

Meest gekozen

Kies de bedrukking

Meest gekozen

Extra opties

Aantal ontwerpen

Kies je oplage

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geupload. Uploaden kan later, na de bestellingen. Prijzen zijn excl. BTW. Inclusief gratis verzending.

Kies een andere oplage

Mail mij deze prijslijst

Productsheets drukken bij PeterPrint

Wanneer je besluit om je productsheets bij PeterPrint te laten drukken profiteer je van onder andere de volgende voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Diverse papiersoorten en afwerkingen
  • Altijd supersnel geleverd
  • Hoge kwaliteit digitaal drukwerk
  • Kies je eigen formaat
  • Ook in kleine oplages

Productie

Voor het drukken van productsheets gebruiken we alleen de beste kwaliteit persen op het gebied van digitaal drukwerk. Onze drukpersen kunnen elk vel uniek bedrukken, waardoor ze erg geschikt zijn voor het drukken van datasheets, productsheets, databladen, productbladen en andere infobladen. Omdat onze drukpersen digitaal zijn is elk vel apart te drukken, waardoor je eenvoudig verschillende ontwerpen tegelijkertijd kan laten drukken, zonder hoge opstartkosten per ontwerp. Daarnaast kies je bij ons eenvoudig je eigen formaat, en kan je ook nog eens kiezen uit ons grote assortiment verschillende papiersoorten!

Afwerking

Nadat onze pers klaar is met de productsheets drukken worden de vellen doorgestuurd naar de afwerking. Hier worden de grote vellen teruggesneden naar het gespecificeerde formaat. Daarnaast kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een aantal boorgaten aan te laten brengen in het drukwerk. Zo kan je de productsheets na het drukken eenvoudig opbergen in een ringbandmap. Je hebt de keuze uit 2- of 4-gaats. Ga je productsheets drukken en wil je dat deze beter beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf? Kies dan voor een laminaat, mat of glanzend. Zo weet je zeker dat de productsheets lang meegaan! Moeten ze echt tegen weer en wind kunnen? Kies dan voor Synaps, dit is een synthetisch materiaal dat waterbestendig is.

Meerdere soorten productsheets drukken

Wil je productsheets drukken maar heb je veel verschillende ontwerpen? Bij PeterPrint is dat geen enkel probleem. Omdat wij gebruik maken van digitale persen kan op elk drukvel een ander ontwerp gedrukt worden. Hierdoor betaal je geen opstartkosten van de pers, wat het drukken van meerdere ontwerpen tegelijk zeer voordelig maakt! Kies bij het bestellen van je productsheets eenvoudig bij “aantal ontwerpen” het aantal soorten dat je wilt laten drukken!

Meer informatie

Heb je vragen over productsheets drukken, de verschillende afwerkingen of over iets anders? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord!

Terug naar berekenen