Vegan stickers drukken

Draag jij graag bij aan een diervriendelijke wereld? Wil je jouw eigen stickers laten drukken en zeker weten dat deze vegan zijn? Dan ben je bij online drukkerij PeterPrint aan het juiste adres. Bij ons bestel je met een gerust hart jouw eigen stickers. Je kiest uit verschillende vormen en formaten of ontwerpt jouw sticker helemaal op maat.

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

Vegan stickers drukken

Start opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Oplage Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.
Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet je het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren. Start opnieuw

Samenvatting

Alle details

Vegan stickers drukken

Productinformatie

Wil jij jouw eigen vegan stickers laten printen? Dan ben je bij PeterPrint aan het juiste adres. Het aantal, het formaat en de vorm van jouw veganistische stickers bepaal je helemaal zelf.

Stickers zonder speciale afwerkingen die je vóór 16.00 uur bestelt, worden dezelfde dag nog verzonden. Wil je een bijzondere afwerking? Denk dan eens aan stickers met foliedruk. Ook vegan!

Toon alle productinformatie

Zijn stickers vegan?

Laat je jouw stickers drukken bij PeterPrint, dan kun je er zeker van zijn dat je vegan stickers ontvangt. Bij PeterPrint maken we gebruik van lijm op acrylbasis, in plaats van dierlijke lijm. Dat maakt dat zowel de sticker als de drukinkt en de lijm vegan zijn. Toch een prettig idee, diervriendelijke stickers. Hetzelfde geldt trouwens voor onze stickervellen.

Zelf vegan stickers maken en drukken

Je hebt zelf in de hand hoe jouw vegan sticker eruit ziet. Het allerleukste is dat je bij ons je eigen formaat, vorm en papiersoort kiest. Een sticker op transparant vinyl creëert bijvoorbeeld een superleuk effect op verpakkingen of enveloppen! Net zoals de witte vinyl sticker kan deze tegen een spatje water. Ga je liever voor een papieren sticker? Dan heb je keuze uit glimmend hoogglans of mat stickerpapier

Bij het ontwerpen en laten drukken van jouw eigen sticker moet je op een aantal dingen letten. Om je op weg te helpen hebben we de aanleverspecificaties voor stickers en aanleverspecificaties voor stickervellen op een rij gezet.

Waarom kiezen voor vegan stickers?

Een vegan sticker plakt net zo goed als een niet-vegan sticker, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Sterker nog: tegenwoordig zijn bijna alle stickersoorten vegan, dus je zal geen verschil merken. Daarnaast kan je ze laten maken in alle soorten en maten. Gebruik het bijvoorbeeld als etiket, branding, als sluitzegel of toffe decoratie! Of ontwerp een sticker om aan te geven dat jouw product vegan is ;). Verstuur je een mooie kaart of jouw eigen product? Gebruik gepersonaliseerde adresstickers voor een gelikte envelop of verpakking. 

Veganistische stickers in diverse formaten

Bij PeterPrint laat je zoveel stickers drukken als je wilt. De oplage start al bij 1 sticker. Je hebt de keuze uit stickers, stickervellen, gestanste stickers en stickervellen met eigen stansvorm. Oftewel: het aantal, de vorm en het formaat van jouw sticker bepaal je helemaal zelf. Bekijk de minimale en maximale formaten voor stickers en stickervellen op deze productpagina’s.

Waarom vegan stickers kopen bij PeterPrint?

PeterPrint print jouw ontwerp perfect op vegan stickers. Naast dat je topkwaliteit mag verwachten, leveren we jouw ontwerp ook nog eens razendsnel. Voor de meeste producten geldt: voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden! 

Meer informatie

Vergeet niet de aanleverspecificaties voor stickers door te lezen. Wil je meer weten over stickers drukken, of heb je een andere vraag? Bel, mail of chat met ons!

Aanleverspecificaties

Algemene aanleverspecificaties
Aanvullende aanleverspecificaties

gerelateerd drukwerk

Ronde stickers drukken Stickers met foliedruk Stickervellen drukken
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken