Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
iDEAL MasterCard Visa PayPal
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Verzending in blanco verpakking
  • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Disclaimer PeterPrint.nl

PeterPrint B.V. verleent u hierbij toegang tot www.peterprint.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Peterprint.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Peterprint.nl spant zich in om de inhoud van www.peterprint.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.peterprint.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met peterprint.nl.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij peterprint.nl. verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van peterprint.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Laatste wijzigingen 06 mei 2013.

Twv
€20
Sample box

Gratis Sample Box

Bestel een uitgebreid pakket met papiermonsters
t.w.v. €20,00:

  • Alle papiersoorten
  • Alle drukwerkkwaliteiten
  • Speciale afwerkingen
Bestel gratis