• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Maandag 18 november voeren we een grote update door van onze site. Tussen 17 en 21 uur kan je wat problemen ondervinden met het bestellen en kan onze site tijdelijk even offline zijn. Kom daarna snel terug om ons nieuwe design te bewonderen!

Aanleverspecificaties

Ik wil het allerbeste uit je design halen. Daarom is het belangrijk dat je bestand voldoet aan een aantal eisen. Omdat elk product verschillend is, heb ik voor elk product een aparte PDF gemaakt met daarin de aanleverspecificaties, hoe wij jouw bestand graag ontvangen.

Hieronder vindt je de aanleverspecificaties per product. Ook voor speciale afwerkingen, zoals foliedruk, drukken met witte inkt, een boorgat of perforatielijn, vindt je de aanleverspecificaties hieronder.Aanleverspecificaties per product:


Aanleverspecificaties speciale afwerkingen:

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust even contact met ons op voor advies of lees onze blog voor tips en trucs om je bestanden correct aan te leveren.