Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
iDEAL MasterCard Visa PayPal
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Verzending in blanco verpakking
  • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Levertijd en verzending

Levertijd

Als je een product maakt bepalen we aan de hand van de door jou gekozen specificaties de verwachte leverdatum. De meeste producten die je op een werkdag voor 16 uur bestelt, kunnen op dezelfde werkdag nog verzonden worden. Sommige afwerkingen hebben wat meer tijd nodig, bijvoorbeeld nieten, rondhoeken of lijmen. Dit wordt allemaal meegenomen in de verwachte leverdatum.

Op deze datum kun je rekenen. Want met uitzondering van overmacht en problemen in de bezorging, leveren we in 99,6% van de tijd op de afgesproken datum of zelfs eerder. Is iets niet op tijd? Ook Peterprint is afhankelijk van machines, mensen en bezorgers. Neem daarom snel contact met ons op als iets niet op tijd is geleverd. Dan ga ik alsnog kijken of ik dit zo snel mogelijk bij je kan krijgen.

Heb je iets sneller nodig dan op de website vermeld staat? Neem contact op! Dan kijken we samen of het nog sneller kan.

Verzending

Alle pakketten worden verstuurd via DHL. En dit is ook nog eens gratis in Nederland en België! Je pakketje wordt op werkdagen bezorgd, dus van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag, zondag en op nationale feestdagen wordt helaas niet bezorgd. Bijna altijd levert DHL je pakketje binnen een werkdag af nadat ik dit bij ze heb aangeboden, maar heel soms gebeurt het dat een pakketje een dagje vertraging heeft. Met een 11-uurs zending heb je iets meer zekerheid aangezien deze pakketten voorrang krijgen bij DHL.

11-uurs levering

Bij het afrekenen kun je ook kiezen voor een 11-uurs levering. Op de bezorgdag levert DHL je pakketje vóór 11 uur af. Hiervoor vraagt DHL een meerprijs van €10,-. Let op: deze service zorgt alleen voor een snellere verzending, de productietijd en verwachte leverdatum blijven hetzelfde.

Leveradres wijzigen

In je adresboek kun je eenvoudig je adressen beheren en aanpassen voor toekomstige bestellingen. Heb je al een order geplaatst, en wil je dit adres nog veranderen? Neem dan even contact op. Dan kijk ik even of we dit nog kunnen aanpassen.

Terug naar klantenservice

Twv
€20
Sample box

Gratis Sample Box

Bestel een uitgebreid pakket met papiermonsters
t.w.v. €20,00:

  • Alle papiersoorten
  • Alle drukwerkkwaliteiten
  • Speciale afwerkingen
Bestel gratis