Toggle Nav

Over PeterPrint

Bezig met laden...

Hoi! Ik ben PeterPrint

Het gezicht van een stel hele fijne digitale drukkers. Online drukkers die geen blad voor de mond nemen. Samen met jou zorgen we ervoor dat je designs perfect op papier komen. Want op PeterPrint kan je rekenen. Als het snel moet. Of op een bijzonder papiertje. Als het milieu belangrijk voor je is. Maar ook als je gewoon een scherpe prijs zoekt.

Daarom hebben we het zo makkelijk mogelijk gemaakt om online je drukwerk te bestellen. Geen vaste formaten of oplages, meer dan 15 papiersoorten in verschillende diktes; bepaal het lekker zelf. Of het nu gaat om een basic flyertje of een luxe kaart met foliedruk. PeterPrint is je vriend in digitale print.

Kwaliteit

En wat je ook van ons vraagt, wij gaan voor kwaliteit. Want we zijn er speciaal voor de creatieve professional. Als je contact met ons hebt dan spreek je dus ook iemand met verstand van zaken. Die het echt leuk vindt om je te helpen. En het Adobe pakket op z'n duimpje kent. Je leest het al, we zijn een online drukker die het net even anders doet. Daag ons vooral uit en ontdek de eindeloze mogelijkheden van digitaal drukwerk.

Onze mensen

Bekijk wie we zijn

Peter

Peter

Reinier

Reinier Immenga

Margriet

Margriet Kingma

Remco Spriensma

Brenda Schrik

Vera Willems

Jildou Bouma

Yorick Molema

Arno Kristiaan

Evjatar

Wouter Stulp

Evy Kristiaan

Marjolein Wiersma

Anouk Kalksma

Ferry

Ferry Lammerts