• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Maandag 18 november voeren we een grote update door van onze site. Tussen 17 en 21 uur kan je wat problemen ondervinden met het bestellen en kan onze site tijdelijk even offline zijn. Kom daarna snel terug om ons nieuwe design te bewonderen!

Over PeterPrint

Hoi! Ik ben PeterPrint.

Het gezicht van een stel hele fijne digitale drukkers. Online drukkers die geen blad voor de mond nemen. Samen met jou zorgen we ervoor dat je designs perfect op papier komen.

Want op PeterPrint kan je rekenen. Als het snel moet. Of op een bijzonder papiertje. Als het milieu belangrijk voor je is. Maar ook als je gewoon een scherpe prijs zoekt.

Over peterprint


Daarom hebben we het zo makkelijk mogelijk gemaakt om online je drukwerk te bestellen. Geen vaste formaten of oplages, meer dan 15 papiersoorten in verschillende diktes; bepaal het lekker zelf. Of het nu gaat om een basic flyertje of een luxe kaart met foliedruk. PeterPrint is je vriend in digitale print.

Je wilt er natuurlijk ook niet lang op wachten. Daarom worden de meeste producten die je op werkdagen voor 16 uur bestelt de volgende werkdag al geleverd.

Over peterprint

Kwaliteit

En wat je ook van ons vraagt, wij gaan voor kwaliteit. Want we zijn er speciaal voor de creatieve professional. Als je contact met ons hebt dan spreek je dus ook iemand met verstand van zaken. Die het echt leuk vindt om je te helpen. En het Adobe pakket op z'n duimpje kent.

Je leest het al, we zijn een online drukker die het net even anders doet. Daag ons vooral uit en ontdek de eindeloze mogelijkheden van digitaal drukwerk.

Onze mensen

Bekijk wie wij zijn.

Peter van PeterPrint

info@peterprint.nl
Reinier van PeterPrint

reinier@peterprint.nl
Brenda van PeterPrint

info@peterprint.nl
Margriet van PeterPrint

info@peterprint.nl
Remco van PeterPrint

info@peterprint.nl
Evjatar van PeterPrint

evjatar@peterprint.nl
Anouk van PeterPrint

administratie@peterprint.nl
Ferry van PeterPrint

ferry@peterprint.nl