Sampleboek

€ 25,00Excl. BTW
Over het Sampleboek Omschrijving

Het Sampleboek van PeterPrint is dé manier om de papiersoort en afwerking voor jouw project te vinden. Dit boek is daarnaast een bron van inspiratie, want voor elke papiersoort maakte een ontwerper een unieke creatie. Waan je in een geprint museum, en zie hoe de tofste ideeën tot leven komen op papier.

Goed nieuws: je ontvangt er een fysieke waardebon van 12,50 bij, die je meteen kan verzilveren bij je volgende bestelling.

Losse samples aanvragen

Heb je al een paar papiersoorten in gedachten en hoef je niet het hele boek te zien? Wij sturen tot vijf samples gratis naar je toe! Klik hier om losse samples aan te vragen.

Duurzaamheid

We vragen een bijdrage voor het Sampleboek, omdat we willen voorkomen dat het uiteindelijk ongebruikt in de kast blijft liggen: zonde van alle materialen en de verzending. Bestel je ons boek, gebruik hem dan met liefde! Met de kortingsbon in het Sampleboek krijg je korting op je bestelling, waardoor je investering uiteindelijk maar €12,50 is. En je krijgt er een prachtig boek voor terug dat je volop inspiratie zal geven!


We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken