Werken bij PeterPrint

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

werken bij PeterPrint

Openstaande vacatures

Op dit moment hebben we de volgende vacatures openstaan:

We zijn continu op zoek naar talent, of het nu gaat om developers, marketeers of ordermanagers. Ook als er geen openstaande vacatures zijn, kan je daarom altijd een open sollicitatie sturen naar hr@peterprint.nl.

Waarom werken bij PeterPrint?

We kunnen je natuurlijk lekker maken met onze dagelijkse lunch, de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, de flexibele werktijden, de verantwoordelijkheid en vrijheden die je krijgt, maar prijzen zelf toch vooral de gezellige werksfeer en onze leuke collega’s. Een fijne werkplek waar je met plezier naar toegaat. Daar proberen we je in te ondersteunen. Ben je enthousiast en wil je ons helpen verder te groeien? Kom vooral eens onze sfeer proeven en doe een bakje koffie (of thee) met ons!

 

Hoi! Leuk dat je er bent.

In 2013 begon PeterPrint aan een missie. Een missie om de wereld een stukje mooier te maken met de oneindige mogelijkheden van digitaal drukwerk. In een behoorlijk traditionele markt viel er nog veel te verbeteren. Het moest vooral een stuk makkelijker kunnen. En een stuk flexibeler. Want waarom moet je een standaard formaat kiezen? En waarom moet je per se 100 stuks bestellen als je er precies 83 nodig hebt?

Dit soort vragen heeft de basis gelegd voor wat PeterPrint nu is. Een toonaangevende online drukkerij die een tikkeltje eigenwijs is. Vaak gekopieerd, zelden geëvenaard (vinden we zelf ;)). We zijn inmiddels actief in Nederland en België en sinds 2021 maken we het drukwerk zelf in onze drukkerij. Alles om het elke dag een procentje beter te doen.

We werken met een hecht team samen om onze klanten elke dag weer te verrassen. Want klanten behandel je als vrienden, vinden wij. Zo kunnen ze altijd rekenen op een eerlijk antwoord, denken we graag met ze mee en houden we het lekker informeel. Werkt wel zo prettig, toch? We zijn dus geen stoffige ouderwetse drukkerij, maar een snelgroeiend e-commercebedrijf.

Omdat we vooral werken voor ontwerpers, reclamebureaus, illustratoren en andere creatievelingen zien we elke dag de mooiste creaties voorbijkomen. Aan ons de taak om ze te inspireren en de mogelijkheid te geven om iets unieks te maken. Denk aan unieke (milieuvriendelijke) papiersoorten en toffe afwerkingen zoals foliedruk. We zorgen er samen voor dat drukwerk bestellen een fluitje van een cent is, het contact met ons boven verwachting en het drukwerkresultaat verbluffend.

Of je nu al gek bent op drukwerk of nog niet, dat maakt niet uit. Dat word je namelijk vanzelf!

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn niet door een duur bureau bedacht. Deze zijn gewoon ontstaan door wie we zijn. Het maakt ons niet uit wie je bent, waar je vandaan komt of wie je kent. Als jij je in onze kernwaarden herkent, dan is er een match!

kernwaarde-open

We zijn open
We zijn eerlijk en stellen ons kwetsbaar op. We houden elkaar op de hoogte en zijn niet bang om ook minder leuk nieuws open te delen. Zo voorkomen we misverstanden en frustraties.

kernwaarde-leuk

We zijn optimistisch
We maken het beste van elke samenwerking en gaan uit van het goede in de mens. Ook geven we ruimte aan nieuwe ideeën en ontwikkelingen en zijn we oplossingsgericht.

kernwaarde-daadkrachtig

We zijn daadkrachtig
We pakken aan en pakken door. We zijn vooruitstrevend en proactief, en zitten niet bij de pakken neer als het even tegenzit. We doen wat nodig is om tot het beste resultaat te komen.

Onze teams

Ben je benieuwd wie PeterPrint is? We stellen je graag voor aan onze leuke teams!

Ordermanagement-team

Ordermanagement
Onze ordermanagers zijn het aanspreekpunt voor onze klanten via chat, mail en telefoon. Met een kritisch oog controleren ze de drukbestanden zodat het resultaat verbluffend is. Ook schakelen ze continu met de productie om te zorgen dat het drukwerk perfect en op tijd geleverd wordt.

Marketing-team

Marketing
Samen met onze SEO- en SEA-experts zorgen onze marketeers ervoor dat creatievelingen PeterPrint weten te vinden voor hun drukwerk. In zowel Nederland als België. Ook zorgen ze ervoor dat PeterPrint als merk klopt als een bus, en verbeteren ze de online winkelervaring. En natuurlijk doen ze er alles aan om onze klanten te inspireren met creatieve content.

Development-team

Development
Om onze website en drukkerij perfect aan elkaar te koppelen, ontwikkelen we onze software zelf. Onze developers bedenken, bouwen, ontwikkelen en onderhouden onze webshop, bestandscontrole systemen en alles wat daarbij komt kijken. Deze slimme koppen maken ons platform elke dag een stukje beter. Omdat bij bijna elk idee of verbetering wel een stukje development komt kijken zijn ze veel in contact met al onze andere collega’s.

Management-Team

HR/Administratie/Management
Blije mensen en een strakke organisatie zijn de basis van een goede werkomgeving. De financiën, HR en de strategie werken nauw samen om hier voor te zorgen en maken dat PeterPrint de juiste kant op gaat; namelijk vooruit!

Locaties

Ons hoofdkantoor is gevestigd in hartje Groningen. Je vindt ons op het volgende adres:

Lübeckweg 2
9723 HE Groningen

De productie zit lekker centraal in midden Nederland, vlak bij Utrecht. Hier worden de mooie creaties van onze klanten tot werkelijkheid gemaakt!

Onze mensen

Bekijk wie we zijn

 

Reinier Immenga

Remco Spriensma

Jason van Geldorp

Nienke Bakker - Venema

Jeroen Brugman

Marieke van Wijk

Wouter Mathijssen

Vera Willems

Ellen Hoving

Merijn de Boer

Arno Kristiaan

Wouter Stulp

Martijn van Dijk

Eric Landheer

Melvin Tehubijuluw

Margriet Kingma

Ferry Lammerts