Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Ellen Hoving

Goed dat je onze blog hebt gevonden. Hier vertellen we je alles over drukwerk, ontwerpen en leuke nieuwtjes. We zijn namelijk altijd op zoek naar unieke papiersoorten en bijzondere toepassingen. Alles om jou te inspireren en op weg te helpen!

Hoe duurzaam is Kraftpapier?

Kraftpapier is een unieke papiersoort. Met de herkenbare kartonbruine kleur en zichtbare vezels valt jouw drukwerk meteen op! De naam van de papiersoort komt van het Duitse woord ‘Kraft’ (kracht). Is Kraftpapier naast sterk ook duurzaam? Je ontdekt het in deze blog!

Lees blog

Wat is een huisstijl?

De een noemt het een huisstijl, de ander een visuele identiteit of brand identity. Over een ding zijn we het allemaal eens: een goede huisstijl is onmisbaar voor ieder bedrijf, merk en product. Een huisstijl is veel meer dan een logo. Wat een huisstijl, visuele identiteit of brand identity precies is, leggen we uit in deze blog!

Lees blog