• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Maandag 18 november voeren we een grote update door van onze site. Tussen 17 en 21 uur kan je wat problemen ondervinden met het bestellen en kan onze site tijdelijk even offline zijn. Kom daarna snel terug om ons nieuwe design te bewonderen!

Klachten

Ik heb een hekel aan klachten. Sterker nog, iedereen baalt er hier flink van als er een klacht binnenkomt. Ook al doen we nog zo hard onze best om alles perfect te laten verlopen, het blijft helaas maatwerk. Daarin zijn we afhankelijk van mensen, machines, bestanden en het transportbedrijf. Al deze factoren zorgen ervoor dat er soms een foutje kan ontstaan. Maar van klachten kunnen we ook weer leren. Is er iets niet helemaal goed gegaan? Ben je niet tevreden? Als er ook maar iets is, meld het dan even aan ons. Dan kunnen wij direct je probleem oplossen om te zorgen dat je alsnog tevreden bent. Daar doen we alles voor. Mail je klacht, het liefst met je ordernummer en evt. een foto waarop het probleem zichtbaar is. Samen met jou zorgen we dat je probleem wordt opgelost.



Terug naar klantenservice