Toggle Nav

Klanten zeggen

Bezig met laden...
Eep over PeterPrint

Als illustrator verkoop ik mijn eigen ansichtkaarten; Eepcards. Daarom is het belangrijk dat de kleuren gelijkmatig zijn en de levering vlot is. Ik was helemaal verrast toen ik erachter kwam dat ik ook mijn eigen formaat kan kiezen. Mijn ervaring met PeterPrint is erg goed, ze reageren snel en vriendelijk. Iedereen die op zoek is naar een drukker kan ik PeterPrint aanraden!
www.eepcards.com

Jinske over PeterPrint

Iemand had me PeterPrint aanbevolen, dus ik wist dat de kwaliteit goed was. Maar het blijft toch altijd spannend, hoe zal het er in het echt uitzien? Mijn ervaringen met PeterPrint zijn zeer goed. De kleuren zijn altijd hetzelfde en de snelle levering is ook fijn. Ook worden problemen snel hersteld. Ik beveel jullie dan ook vaak aan bij anderen!
www.imakin.nl

Susanne over PeterPrint

Voor onze klanten is het een vereiste dat het drukwerk er top uit ziet. Daarnaast verwachten zij ook een goede prijs en flexibiliteit. Als het echt snel moet, dan regelt PeterPrint dat. En ook nog tegen een goede prijs. Hebben we vragen, dan bellen we even. We hebben een vaste contactpersoon die ons adviseert en helpt waar nodig. PeterPrint kan ik dan ook zeker aanraden aan collega bureaus!
www.brandbuilders.nl

Joost over PeterPrint

Vanaf de lancering van ParkBee verzorgt PeterPrint al ons drukwerk. Omdat we altijd last-minute drukwerk nodig hebben voor promotionele activiteiten hebben we een drukker nodig die supersnel levert. Wij worden erg blij van de snelle service en kwalitatief goed drukwerk van PeterPrint. Voor drukwerk raden wij PeterPrint zeker aan, een drukker die mee gaat met de tijd.
www.parkbee.nl

Eline over PeterPrint

Ik hecht veel waarde aan de kwaliteit van mijn designs en producten. Daarom is het super dat PeterPrint de verwachtingen elke keer waarmaakt! Ook drukwerk wat ik voor klanten ontwerp laat ik met een gerust hart bij jullie drukken. Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen!
www.bybean.nl

Lieke over PeterPrint

Ik drukte altijd bij een drukker om de hoek, dus de eerste bestelling was spannend omdat ik nog nooit eerder online drukwerk had besteld. PeterPrint voelde als thuiskomen, het is net alsof ze bij mij om de hoek zitten want ik kan altijd even telefonisch of per mail overleggen.
www.imyontwerp.nl