• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Maandag 18 november voeren we een grote update door van onze site. Tussen 17 en 21 uur kan je wat problemen ondervinden met het bestellen en kan onze site tijdelijk even offline zijn. Kom daarna snel terug om ons nieuwe design te bewonderen!

Cosmo Pink

Cosmo Pink papier, is net als Lime Tonic, Urban Grey en Black, een uniek gekleurde papiersoort. Ongestreken, maar wel met een ontzettend gave roze kleur, geeft het je drukwerk een uniek uiterlijk. Goed voor als je echt wilt opvallen, want het is echt bijna neonroze. Ideaal voor een flyer. Ook Cosmo Pink is met wit te bedrukken, zodat je verschillende leuke effecten voor elkaar kunt krijgen als je kiest voor deze papiersoort. Cosmo Pink is net als zijn gekleurde broers en zussen niet licht bestendig, en zal dus iets verkleuren als je het in de zon laat liggen. Maar dat geeft juist ook wel weer een toffe uitstraling toch? Gemaakt van 30% gerecycled materiaal en is FSC gecertificeerd.
PeterPrint

Klaar met lezen? Ga dan via deze link terug naar alle papiersoorten