Toggle Nav

Urban Grey

Bezig met laden...

Vibers papier

Gekleurd papier grijs

Urban Grey papier is een unieke, ongestreken papiersoort met een rauwe uitstraling en heeft een grijze kleur. Dit papier is gemaakt van 30% gerecycled papier, en is FSC gecertificeerd. Urban Grey papier is niet lichtbestendig, net als Black papier, waardoor het kan verkleuren als het in de zon ligt.

Drukken op Urban Grey

Omdat Urban Grey een gekleurde papiersoort is, zal alles wat in je ontwerp wit is, grijs worden. Wil je toch wit in je ontwerp voor een mooi contrast? Kies er dan voor om het papier met witte inkt te drukken. Je kan ook kiezen voor een onderlaag met witte inkt, en hier vervolgens fullcolour kleuren overheen laten drukken. Hierdoor zullen de kleuren er echt vanaf spatten, en krijg je heel bijzondere resultaten. Perfect voor bijvoorbeeld een ansichtkaart of entreekaarten. Op de foto zie je goed het verschil tussen fullcolour kleuren zonder witte inkt eronder en kleuren mét witte inkt eronder. Het is net wat je zelf mooier vindt.

Grammages

Urban Grey papier is net als de andere mooie gekleurde papiertjes beschikbaar in 320 gr/m2, zodat je een lekker stevig papiertje ontvangt.

Terug naar papiersoorten