Toggle Nav

Urban Grey

Bezig met laden...

Vibers papier
Urban Grey papier is een unieke, ongestreken papiersoort met een rauwe uitstraling. Omdat deze papiersoort gekleurd is, zal alles wat in je ontwerp wit is, grijs worden. Wil je toch wit in je ontwerp voor een mooi contrast? Kies er dan voor om het papier met witte inkt te drukken. Je kan ook kiezen voor een onderlaag met witte inkt, en hier vervolgens fullcolour kleuren overheen laten drukken. Hierdoor zullen de kleuren er echt vanaf spatten, en krijg je heel bijzondere resultaten, perfect voor een ansichtkaart of entreekaarten.

Op de foto zie je goed het verschil tussen fullcolour kleuren zonder witte inkt eronder en kleuren mét witte inkt eronder. Het is net wat je zelf mooier vindt.

Urban Grey papier is niet lichtbestendig, net als zijn gekleurde familieleden Lime Tonic, Cosmo Pink en Black papier, waardoor het kan verkleuren als het in de zon ligt.

Deze papiersoort is gemaakt van 30% gerecycled papier, en is FSC gecertificeerd.

Grammages

Urban Grey papier is net als de andere mooie gekleurde papiertjes beschikbaar in 320 gr/m2, zodat je een lekker stevig papiertje ontvangt.

Terug naar papiersoorten