Voorwaarden
beeldgebruik

Heb je supertoffe kaarten ontworpen? Of ander gaaf drukwerk, en wil je dit iedereen laten zien? Af en toe lichten wij mooi drukwerk van klanten uit, en misschien ook wel dat van jou! Het is natuurlijk wel belangrijk om hier goede afspraken over te maken. Zo weet jij waar jouw drukwerk wel en niet getoond wordt, en nemen wij onze verantwoordelijkheid hierin.Toestemming geven voor drukwerk delen

Met dit formulier geef je ons toestemming voor het delen van je drukwerk. Geef je bestelnummer(s) op waarvoor je toestemming geldt.

Check de voorwaarden hier.

Bestelnummer(s) voor toestemming E-mailadres Ik accepteer de voorwaarden * = verplicht veld.Voorwaarden voor beeldgebruik PeterPrint

Heb je supertoffe kaarten ontworpen? Of ander gaaf drukwerk, en wil je dit iedereen laten zien? Af en toe lichten wij op onze Meesterwerken en onze social media mooi drukwerk van klanten uit en daar kan ook jij op komen te staan! Wij kunnen hiervoor contact met je opnemen, of je stuurt zelf drukwerk in via meesterwerken@peterprint.nl.

Het is natuurlijk wel belangrijk om hier goede afspraken over te maken. Zo weet jij waar jouw drukwerk wel en niet getoond kunnen worden, en nemen wij onze verantwoordelijkheid hierin. De foto's die je naar ons opstuurt en/of beeldmateriaal dat wij zelf van jouw drukwerk maken, kunnen we (bij jouw goedkeuring) op de volgende plekken gebruiken:

  • Onze Meesterwerken op onze website
  • Andere pagina's op onze website, zoals blogs en nieuwsartikelen
  • Onze social media accounts (Instagram, Facebook, TikTok, YouTube, LinkedIn en Pinterest)
  • In onze nieuwsbrieven

Er zijn twee manieren waarop wij jouw drukwerk kunnen delen:

Toestemming voor het fotograferen, filmen en plaatsen van jouw drukwerk

Hierbij geef je ons toestemming om jouw drukwerk te delen. Je neemt afstand van aanspraken op royalty's met betrekking tot de plaatsing van je drukwerk.

Toestemming voor het gebruiken van jouw foto's of video's

Heb je zelf beeldmateriaal en stuur je deze naar ons op? Dan behoud jij of je organisatie natuurlijk gewoon de rechten van je foto's en/ of video's. Door ze naar ons te versturen worden wij geen eigenaar. Belangrijk is wel dat je afstand doet van aanspraken op royalty's m.b.t. jouw beeldmateriaal of bewerkingen hiervan die PeterPrint plaatst.

In de meeste gevallen zullen we jou vermelden als maker van het drukwerk en indien mogelijk taggen we je. Het kan voorkomen dat we jou als maker niet vermelden, wanneer een tekstuele toevoeging niet wenselijk is.

Heb je vragen over het gebruik van jouw beeldmateriaal of drukwerk door PeterPrint? Stuur dan een mailtje naar marketing@peterprint.nl, dan komen we er samen uit.


We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken