Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken

Stansen

Geef je drukwerk een unieke touch met op maat gesneden vormen! Of je nu op zoek bent naar unieke kaarten, opvallende visitekaartjes of flyers die in het oog springen. Stansen maakt jouw drukwerk onderscheidend. Stansen kan zowel aan de randen van je ontwerp (contouren) als binnenin je ontwerp. Creëer zo creatieve doorkijkjes in je drukwerk!

stansen

Wat is stansen?

Stansen, ook wel bekend als contoursnijden, biedt je de mogelijkheid om drukwerk in elke gewenste vorm te snijden. Weg met standaard rechthoekige formaten; tijd voor creativiteit en originaliteit! Traditioneel stansen vereist een specifieke stansvorm, maar dankzij onze digitale aanpak is stansen nu eenvoudiger, sneller en voordeliger.

Welke vorm je ook kiest, wij stansen het!

Welke vorm jouw ontwerp ook heeft, wij stansen het voor je. Bij iedere productcategorie hebben we ook een aantal vormen alvast voor je uitgewerkt om je te helpen bij je keuze.

Aanleverspecificaties voor stansen

Om jouw drukwerk in de perfecte vorm te snijden is het belangrijk dat het drukbestand correct is. Volg onze aanleverspecificaties voor stansvormen. Ook kun je onze stap-voor-stap tutorials volgen om je drukbestand voor te bereiden.