vacature
full-stack
developer

PeterPrint zoekt een Full-Stack Developer (32, 36 of 40 uur).

En niet zomaar eentje. Want als Developer ben je een belangrijke schakel binnen PeterPrint. Je bouwt, ontwikkelt en onderhoudt verschillende onderdelen. Dat gaat om onder andere onze Magento 2 webshop, API-koppelingen en PDF-controle systemen. We bouwen onze software zo dat het schaalbaar, goed te onderhouden en makkelijk uit te breiden is. Dit betekent dat je de tijd en ruimte krijgt om écht solide code te schrijven. We groeien lekker door, daarom hebben we jou hard nodig!Wie we zoeken

 • Je wordt blij van solide code
 • Je bent niet vies van een uitdaging
 • Je bent bereid om te leren
 • Je schrikt niet van de termen PHP (OOP), MySQL, XML, JavaScript, HTML, CSS (LESS), Laravel framework, Command-Line interface, Docker, Merge requests en GitLab. Dat betekent niet dat je dit allemaal al moet beheersen :)
 • Ervaring met Magento 2 is mooi meegenomen
 • Je kan je inleven in zowel klanten (E-commerce) als collega's (interne processen)
Wat we bieden
 • Een leuke functie met veel verantwoordelijkheid
 • Een fijne werkplek in hartje Groningen
 • Elke dag een goede lunch
 • Informele sfeer in een jong team
 • 32, 36 of 40-urige werkweek
 • Pensioenregeling
Drie redenen om bij PeterPrint te werken in plaats van bij een bureau
 • Je hoeft geen customer support te doen
 • Je krijgt de tijd voor een issue om écht een degelijke oplossing te bouwen
 • Je kan je focussen op één eindproduct

Hoe ziet je dag eruit
Het is maandag. Je komt binnen en zet een extra sterk bakkie koffie of thee. Je neemt even het weekend door met je collega's. Je neemt met Arno en Wouter de sprint voor de komende week door. Deze week werk je aan een epic om te zorgen dat ons custom gebouwde calculatiegedeelte ook in een andere Magento shop gebruikt kan worden. Hier werk je de hele ochtend aan. Rond half één ga je met een paar collega's lunchen. Dit wordt door PeterPrint verzorgd.

In de middag komt Remco nog met een vraag over een user-story die klaarstaat op onze testomgeving, bij het testen kwam hij erachter dat er een probleem is ontstaan in de checkout. Het blijkt een klein probleempje te zijn dus je fixt het probleem meteen en pusht de wijzigingen naar Git zodat de testomgeving automatisch geüpdatet wordt. Ondanks de maandag toch een leuke dag!

Over PeterPrint
PeterPrint is een online drukker, gespecialiseerd in digitaal drukwerk. Geen stoffige drukkerij maar een snelgroeiend e-commercebedrijf met passie voor papier. We helpen onze klanten om de mooiste designs perfect op papier te krijgen. Dat lukt heel aardig. In 7 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse en Belgische markt. En we zijn nog lang niet klaar met groeien.

Solliciteren?
Wacht niet te lang en solliciteer meteen! Stuur je sollicitatie en CV naar hr@peterprint.nl. Zodra we een eerste selectie hebben gemaakt, hoor je zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.Hoe nu verder?

1. Stel jezelf aan ons voor
We ontvangen graag je CV of LinkedIn-pagina. Een motivatie is niet verplicht, maar het is wel fijn dat je ons alvast vertelt waarom PeterPrint en deze functie volgens jou goed bij jou past. Je kiest volledig zelf op welke manier je dat doet.

2. Telefoongesprek
Het kan zijn dat we je even bellen om je alvast wat vragen te stellen.

3. Eerste gesprek: Kennismaken
We willen je graag beter leren kennen en jij ons vast ook! Dit doen we op kantoor, zodat we elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten.

4. Pas je bij ons?
Wanneer er van beide kanten een klik is, vragen we je om een hele korte persoonlijkheidstest (gebaseerd op het DISC-model) te doen. Hierin is er geen goed of fout – maar dit geeft ons én jezelf een mooi inzicht in jouw persoonlijke voorkeuren in omgangsvormen. Deze test is voor elke PeterPrinter de basis voor teambuildingsessies en (persoonlijke) ontwikkeling. Ook kan het zijn dat we je een opdracht of online assessment meegeven zodat jij kan laten zien wat je kan.

5. Tweede gesprek: We bespreken de voorwaarden
Wanneer zowel jij als wij nog steeds enthousiast zijn, doen we jou een mooi aanbod.

6. Aangenomen!
Hoera, welkom bij PeterPrint! Nog eventjes wachten en dan: je eerste werkdag!We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken