Toggle Nav

Vacature Office Manager

Bezig met laden...

PeterPrint zoekt een Office Manager (24-28 uur)

En niet zomaar eentje. Als Office Manager ben je een belangrijke schakel die zorgt dat de organisatie gesmeerd loopt. Zo ben je verantwoordelijk voor de boekhouding, HR en zorg je dat alles op kantoor goed geregeld is. Je bent punctueel, goed in organiseren, dienstverlenend en weet zowel intern als extern goed te communiceren.

De functie
In deze functie is echt geen dag hetzelfde! Opgeslitst in drie onderdelen ziet het er ongeveer zo uit:

HR
Als chef-blije-medewerkers zorg je ervoor dat iedereen goed in zijn of haar vel zit. Je stelt contracten op, bewaakt de termijnen en zorgt voor een gedegen HR-structuur. Je collega’s kunnen ook altijd bij je terecht als het even niet zo lekker gaat. Ook handel je verlofaanvragen, Arbodienst en alles wat hierbij komt kijken af.

Office Management
Op kantoor gebeurt er altijd veel, dus moet er ook veel geregeld worden. Je ondersteunt alle teams om te zorgen dat ze zich kunnen focussen op hun kerntaken. Daarnaast werk je nauw samen met Ferry om de organisatie goed neer te zetten.

Boekhouding
Je zorgt dat de boekhouding op orde is. Daarin hebben we veel repeterende taken geautomatiseerd, je zal dus vooral de controle hiervan doen. Daarnaast heb je contact met onze accountants, regel je de openstaande posten en doe je belastingaangiftes. Ook help je mee aan rapporten om te kijken hoe het bedrijf ervoor staat. Je hoeft dit nog niet allemaal meteen te kunnen – met een goed stel hersenen komt dat wel goed.

Wie we zoeken

  • Energieke persoonlijkheid
  • Communicatief sterk (zowel in woord als geschrift)
  • Punctueel
  • Goed in organiseren en regelen
  • Basiskennis van boekhouden is mooi meegenomen

Wat we bieden

  • Een leuke functie met veel verantwoordelijkheid
  • Een fijne werkplek in hartje Groningen
  • Elke dag een goede lunch
  • Werken in een informele sfeer
  • Een 24 of 28-urig contract

Over PeterPrint
PeterPrint is een online drukker, gespecialiseerd in digitaal drukwerk. Geen stoffige drukkerij maar een snelgroeiend e-commercebedrijf met passie voor papier. We helpen onze klanten om de mooiste designs perfect op papier te krijgen. Dat lukt heel aardig. In 7 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse en Belgische markt. En we zijn nog lang niet klaar met groeien.

Solliciteren?
Wacht niet te lang en solliciteer voor 23 juli. Als je nog vragen hebt over de functie dan kan je altijd een mailtje sturen naar Ferry), of bel naar 088 - 22 11 500.

Solliciteer nu

Onze mensen

Bekijk wie we zijn

Peter

Peter

Reinier

Reinier Immenga

Margriet

Margriet Kingma

Remco Spriensma

Brenda Schrik

Vera Willems

Jildou Bouma

Yorick Molema

Arno Kristiaan

Evjatar

Wouter Stulp

Evy Kristiaan

Marjolein Wiersma

Anouk Kalksma

Ferry

Ferry Lammerts