Vacature Schoonma(a)k(st)er

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Bijbaan: PeterPrint zoekt schoonma(a)k(st)er

Ben jij de vliegensvlugge schoonmaaktopper die wij zoeken? Wil jij ons elke week blij maken met blinkende glazen wanden en schone bureaus? Heb jij aandacht voor detail, ben je zelfstandig en minimaal een jaar beschikbaar? Dan zoeken we jou!

Over jouw functie

  • 3 uur per week, buiten kantoortijden. Op een avond of in het weekend (vaste dag in de week, wel een dag naar jouw keuze).
  • Schoonmaken van kantoor, eetruimte en keuken (geen toiletten).
  • In hartje centrum van Groningen.

Start: Mei
Parttime, bijbaan

Over PeterPrint
PeterPrint is een online drukker, gespecialiseerd in digitaal drukwerk. Geen stoffige drukkerij maar een snelgroeiend e-commercebedrijf met passie voor papier. We helpen onze klanten om de mooiste designs perfect op papier te krijgen. Dat lukt heel aardig. In 7 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse en Belgische markt. En we zijn nog lang niet klaar met groeien.

Solliciteren?
Wacht niet te lang en solliciteer meteen!

Wat leuk dat je wil solliciteren voor de functie Schoonma(a)k(st)er! Vul hieronder je gegevens in en upload je motivatiebrief en CV. Zodra we een eerste selectie hebben gemaakt, hoor je zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Fill out my online form.

Onze mensen

Bekijk wie we zijn

 

Reinier Immenga

Remco Spriensma

Tamara van der Galiën

Jason van Geldorp

Jens Leegte

Nienke Bakker - Venema

Vera Willems

Ellen Hoving

Arno Kristiaan

Wouter Stulp

Martijn van Dijk

Eric Landheer

Myron van Velsen

Rik Heijkamp

Margriet Kingma

Ferry Lammerts