Toggle Nav

Vacature Teamleider Klantenservice

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

PeterPrint zoekt een Teamleider Klantenservice (32-40 uur)

Eentje die perfect weet hoe je klantenservice naar een hoger niveau tilt. Je pakt graag je verantwoordelijkheid en weet hoe je collega’s meekrijgt om het elke dag een procentje beter te doen. Daarin ga je zelf voorop in de strijd. Je bent optimistisch, verbaal sterk en wordt van nature vrolijk van blije klanten.

Bij PeterPrint hebben we geen klantenservice medewerkers, omdat onze service verder gaat dan dat. We willen dat onze klanten met alle uiteenlopende vragen gelijk geholpen kunnen worden. PeterPrint heeft daarom Ordermanagers, zij zijn het aanspreekpunt voor onze klanten, productie en leveranciers. Via de mail, chat en telefoon helpen ze klanten om designs perfect op papier te krijgen. Ook worden de drukbestanden van klanten gecheckt en wordt er continu geschakeld tussen productie, transporteurs en collega’s. Geen dag is gelijk!

Over PeterPrint
PeterPrint is een online drukker, gespecialiseerd in digitaal drukwerk. Geen stoffige drukkerij maar een snelgroeiend e-commercebedrijf met passie voor papier. We helpen onze klanten om de mooiste designs perfect op papier te krijgen. Dat lukt heel aardig. In 7 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse en Belgische markt. En we zijn nog lang niet klaar met groeien. Lees meer over werken bij PeterPrint.

Wie we zoeken
In het eerste jaar stomen we je klaar als Ordermanager, we vinden het belangrijk dat je alle kneepjes van het vak kent. Als Ordermanager ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je handelt vragen, klachten en alles wat daarbij komt kijken via de mail, telefoon of chat af. We controleren elk bestand persoonlijk voordat we deze doorzetten naar productie en helpen klanten met het opmaken van hun eigen designs. We maken een feestje van elk contact, houden het informeel en zijn altijd in voor een grapje. In dit contact zijn we altijd open en eerlijk, zelfs als het minder leuk nieuws is.

Een grafische achtergrond en kennis van het Adobe-pakket is mooi meegenomen, maar zeker niet noodzakelijk. We vinden het belangrijker dat je ervaring hebt met klantenservice en handig bent met computers. We zoeken een echte doorpakker, die niet wegduikt voor verantwoordelijkheid en aan (bíj́na) alles een positieve draai weet te geven.

Zodra je de fijne kneepjes van het vak hebt geleerd stroom je door. Bij PeterPrint werken we met een vlakke structuur, toch is het belangrijk dat in ingewikkelde situaties of calamiteiten iemand knopen doorhakt en het team hierin meeneemt. Daarnaast spoor je structurele problemen op en weet je deze om te zetten naar concrete acties om dit te verbeteren. Je bent daadkrachtig, efficiënt en weet de rust te bewaren.

Wat we bieden

  • Een leuke functie met veel verantwoordelijkheid
  • Informele sfeer in een jong team
  • Een fijne werkplek in hartje Groningen
  • Elke dag contact met de leukste klanten en collega's
  • Gezellige borrels en toffe uitjes
  • Goede lunch en vers fruit op kantoor
  • De kans om ons nog verder te helpen groeien
  • 32 of 40-urig contract (we zijn flexibel!)

Zo ziet je dag eruit
Je komt binnen, zegt je collega’s gedag en zet een goede kop koffie. Je kijkt gelijk even of de order die je gisteren met spoed hebt ingezet vandaag netjes wordt afgeleverd bij de klant. Dat komt helemaal goed! Er zijn ook flink wat mailtjes en bestellingen binnengekomen. Samen met je collega’s werk je de mail bij, check je de bestanden en zet je de orders snel door naar productie zodat ze snel kunnen beginnen met produceren. Want de meeste orders moeten dezelfde dag nog verstuurd worden. Tussendoor is het een mix van telefoontjes, chat, mail en wat maatwerk offertes, geen uur is hetzelfde. Een collega komt bij jou voor advies over een klacht die al een tijdje loopt. Aan jou de taak om te kijken hoe we dit kunnen oplossen zodat iedereen blij is. De ochtend vliegt voorbij!

Je schuift aan bij de lunch die door PeterPrint verzorgd wordt en kletst gezellig met je collega’s. In de middag help je klanten met het goed aanleveren van bestanden en maak je ze wegwijs op de website. Ineens blijkt dat er iets op de website niet helemaal lekker loopt waardoor klanten bestanden niet kunnen uploaden. Heel vervelend! Terwijl onze programmeurs dit snel proberen op te lossen, bewaar jij de rust binnen het Ordermanagement. Je maakt in een handomdraai een workflow voor de collega’s zodat het voor iedereen duidelijk is wat er moet gebeuren. Gelukkig is het snel opgelost. Tussen 15 en 16 uur is het altijd piekuur bij PeterPrint – de aanleverdeadline nadert! Even doorpakken dus. Om 16.15 is er de wekelijkse vergadering met het team, jij hebt ook nog wat agendapunten aan te stippen. Wanneer de vergadering om iets voor vijf klaar is, check je samen met je collega’s nog even snel de mailtjes en de orders. Je babbelt nog even na, en dan zit de dag er weer op.

Solliciteren?
Wacht niet te lang en solliciteer meteen. Als je nog vragen hebt over de functie dan kan je altijd een mailtje sturen naar Margriet, of bel naar 088 - 22 11 500.

Wat leuk dat je wil solliciteren voor de functie Teamleider Klantenservice! Vul hieronder je gegevens in en upload je motivatiebrief en CV. Zodra we een eerste selectie hebben gemaakt, hoor je zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Onze mensen

Bekijk wie we zijn

 

Peter

Peter

Reinier

Reinier Immenga

Remco Spriensma

Brenda Sariowan

Tamara van der Galiën

Lisa van Tol

Vera Willems

Jildou Bouma

Arno Kristiaan

Evjatar

Wouter Stulp

Martijn van Dijk

Eric Landheer

Evy Kristiaan

Marjolein Wiersma

Margriet

Margriet Kingma

Ferry

Ferry Lammerts