Wire-O

Wire-O is één van onze drie bindingswijzen en kan je ook kennen als een spiraalbinding. Je kan voor Wire-O kiezen bij brochures, magazines, menukaarten en kalenders. Wire-O boekwerken kan je makkelijk openslaan en de pagina’s blijven altijd mooi open liggen.

wire-o-binding

Hoe binden we een Wire-O boekje?

Als je kiest voor een Wire-O afwerking, snijden we de vellen na het drukken in stapels, en ponsen we er gaatjes in. Na het ponsen zetten we de spiraal erin en wordt dit machinaal afgesloten. En voilà, jouw Wire-O brochure, magazine of kalender is klaar.

Zo kies je de juiste Wire-O ringmaat

Op basis van de dikte van je binnenwerk kan onze calculator al voor je uitrekenen welke van de meer dan 10 beschikbare Wire-O ringmaten het beste is voor jouw samenstelling. Meestal krijg je één maat aanbevolen, maar afhankelijk van je gekozen specificaties kunnen soms twee maten ook geschikt zijn. In deze blog lees je alles over hoe je de juiste ringmaat kiest.

Wire-O producten bestellen

We kunnen Wire-O boekjes binden vanaf 8 tot 266 pagina’s. Een Wire-O boekwerk blijft plat helemaal openliggen, wat het erg prettig leesbaar maakt. Voor extra bescherming kunnen we een doorzichtige plastic cover voor en achter toevoegen. En je hebt keuze uit spiraalkleuren als zwart, zilver en wit, zodat het perfect bij je ontwerp past. Om je het wat makkelijker te maken hebben we de aanleverspecificaties voor geniete producten hieronder op een rijtje gezet:We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken