• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
De BTW-database van de Belgische belastingdienst heeft een storing. Hierdoor kan je BTW-nummer niet online gevalideerd worden om BTW te verleggen. Neem even contact met ons op als je een nieuw adres wilt toevoegen met een Belgisch BTW-nummer.

Menukaarten drukken

Vanaf €15,97

Wil je graag menukaarten drukken? Bij PeterPrint drukken we jouw menukaart in de hoogste kwaliteit digitaal drukwerk, en in de oplage die je zelf kiest. De menukaarten drukken we op verschillende soorten stevig papier. Uniek onder de papiersoorten in ons assortiment is Synaps, een synthetische papiersoort die volledig vochtbestendig is. Perfect voor een menukaart of drankenkaart! Naast de ruime keuze uit verschillende papiersoorten bepaal je bij ons volledig zelf het formaat en de oplage, je zit niet vast aan een standaard formaat of oplage. Zo kun je bij PeterPrint precies de menukaart drukken die je wilt!Lees meer

Kies het soort product

Menukaarten drukken bij PeterPrint

Wanneer je menukaarten laat drukken bij PeterPrint profiteer je onder andere van de volgende voordelen: • Zeer scherpe prijzen
 • Hoogste kwaliteit digitaal drukwerk
 • Ruime keuze uit papiersoorten
 • Altijd snel en gratis geleverd
 • Gevouwen of ongevouwen menukaarten
 • Eenvoudig meerdere ontwerpen drukken

De productie van menukaarten

Al onze menukaarten drukken we op de hoogste kwaliteit digitale drukpersen; HP Indigo’s. Deze drukpersen staan bekend om de hoge kwaliteit drukwerk die ze leveren, vergelijkbaar met dat van een offset drukpers. Tegelijkertijd hebben deze persen de flexibiliteit van een printer. Mede door de lage opstartkosten is het voordelig om met digitale drukpersen lage oplages menukaarten te drukken, maar ook meerdere ontwerpen menukaarten drukken is geen enkel probleem voor onze drukpersen. Zo kun je al vanaf één exemplaar bij ons drukken!

Afwerkingen

Zodra we klaar zijn met de menukaarten drukken, gaan de grote drukvellen door naar de afwerking. Hier worden de menukaarten gesneden naar het bestelde formaat, en kan er naar keuze één of meer afwerkingen toegevoegd worden. Zo kan je ervoor kiezen om bepaalde papiersoorten laten lamineren. Dit geeft niet alleen een luxe uitstraling aan de menukaarten, maar zorgt er ook voor dat deze beter tegen een stootje kunnen. Menukaarten kun je ook laten voorzien van een speciale afwerking, zoals rondhoeken. Daarbij worden de hoekjes van de menukaarten afgerond, wat de kaart een speelse uitstraling geeft, perfect om op te vallen!

Vochtbestendige menukaarten drukken

Als je de menukaarten in de horeca gebruikt dan wil je natuurlijk dat ze wat langer meegaan. Dit kan prima op papier, maar nog beter op Synaps. Synaps is vochtbestendig en neem je makkelijk af met een doekje. Let erop dat als je kiest voor een gevouwen menukaart op Synaps, dat het niet heel goed vouwt doordat dit materiaal erg stug is. Het blijft dus altijd wat 'open' staan.

Aanleveren van menukaarten

Om je op weg te helpen, en te zorgen dat je aangeleverde drukbestand in één keer perfect gedrukt wordt, hebben we onderstaande aanleverspecificaties voor je ontwikkeld. Hierin leggen we precies uit wat we van je drukbestand verwachten. Lees de aanleverspecificaties hieronder:Meer informatie

Heb je vragen over menukaarten drukken, de verschillende afwerkingen of over iets anders? Neem dan gerust even contact met ons op, we helpen je graag verder!