• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Menukaarten drukken

Vanaf €15,00

Wil je graag de perfecte menukaarten drukken? Bij PeterPrint drukken we de menukaarten op hoge kwaliteit in de oplage die jij graag wilt! Menukaarten drukken we voor je op verschillende soorten stevig papier. Uniek is de papiersoort Synaps, vochtbestendig en dus perfect voor een menukaart of drankenkaart. Daarnaast kies je bij ons je eigen formaat, en zit je niet vast aan de standaard formaten. Je kunt kiezen uit een gevouwen of ongevouwen menukaart. Met al deze mogelijkheden is het bestellen van de perfecte menukaart een fluitje van een cent!

Lees meer

Kies het soort product

Menukaarten drukken bij PeterPrint

Wanneer je kiest om je menukaarten te drukken bij PeterPrint profiteer je onder andere van de volgende voordelen:


 • Topkwaliteit digitaal drukwerk
 • Keuze uit stevige papiersoorten
 • Altijd snel geleverd
 • Keuze uit gevouwen of ongevouwen menukaarten

Productie

Alle menukaarten drukken we op de beste kwaliteit digitale HP Indigo drukpersen. Omdat we digitaal drukken profiteer je van zeer lage opstartkosten en is het mogelijk om in zeer kleine oplages te bestellen. Na het drukken komen de menukaarten op grote drukvellen uit de pers, waarna ze naar de afwerking gaan.

Afwerking

Er zijn verschillende soorten afwerkingen mogelijk voor de menukaarten. Zo kan je er voor kiezen om de menukaarten te laten lamineren, zodat ze tegen een stootje kunnen. Ook is het mogelijk om een boorgat toe te voegen, of de hoeken af te laten ronden. Hierdoor krijgt de menukaart een extra luxe en bijzondere uitstraling.

Aanlevering

Om te zorgen dat je aangeleverde bestand in één keer wordt goedgekeurd, hebben we een bestand gemaakt met daarin alle aanleverspecificaties. Dit bestand kun je hieronder downloaden:Meer informatie

Heb je nog vragen over menukaarten drukken, de verschillende afwerkingen of over iets anders? Neem dan gerust even contact met ons op, we helpen je graag verder!