Meerdere ontwerpen tegelijk drukken

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Meerdere Ontwerpen drukken

Als je meerdere ontwerpen tegelijk drukt dan profiteer je van extra lage opstartkosten. We kunnen je order dan namelijk in één keer drukken, afwerken en verpakken. Dit kan alleen als je exact dezelfde specificaties en oplage nodig hebt per ontwerp. Perfect voor visitekaartjes voor verschillende medewerkers en een aparte folder per productsoort. Denk ook aan verschillende ontwerpen kaarten of posters afdrukken. Om te profiteren van deze lage startkosten hebben we jouw hulp wel even nodig! We leggen je uit hoe je dit het beste aanlevert.

Aanlevering

Om je bestelling in één keer te kunnen drukken vragen we je om het in één PDF-bestand aan te leveren met oplopende pagina's. Dus geen losse pagina's die we nog aan elkaar moeten koppelen. Verderop in deze blog vind je een linkje naar hoe je dit gemakkelijk doet.

Ongevouwen producten

Ongevouwen producten zijn bijvoorbeeld dubbelzijdig bedrukte flyers en ongevouwen ansichtkaarten. Voorbeeld: je bestelt 4 ontwerpen flyers, dubbelzijdig bedrukt. In totaal hebben we dan 8 pagina's in één PDF nodig met als volgorde:

Pagina 1 Voorkant 1
Pagina 2 Achterkant 1
Pagina 3 Voorkant 2
Pagina 4 Achterkant 2
etc.  

Ook als de achterkant voor elke flyer gelijk is moet je deze bij elk ontwerp toevoegen. Je kunt het in de uploader ook als losse PDF's uploaden en de volgorde aanpassen, maar we raden je aan om het meteen in één bestand aan te leveren.
Let op: bij enkelzijdige producten, zoals enkelzijdig bedrukte posters, hoef je bij meerdere ontwerpen geen achterkant of witte pagina's toe te voegen!

Gevouwen producten

Gevouwen producten zoals folders en gevouwen ansichtkaarten lever je op dezelfde manier aan. Stel: je bestelt 4 ontwerpen folders, dubbelzijdig bedrukt. In totaal hebben we dan 8 pagina's in één PDF nodig met als volgorde:

Pagina 1 Buitenkant 1
Pagina 2 Binnenkant 1
Pagina 3 Buitenkant 2
Pagina 4 Binnenkant 2
etc.  

Magazines of brochures

Voor producten zoals brochures en magazines hoef je hier geen rekening mee te houden. We geven voor elk ontwerp een aparte upload weer. Kijk dus goed naar de aanleverspecificaties bij het betreffende product.

PDF's zelf samenvoegen

Heb je allemaal losse bestanden en wil je deze zelf samenvoegen? Lees dan onze blog over het samenvoegen van bestanden. Heb je toch nog vragen over het aanleveren van meerdere ontwerpen? Neem dan even contact met ons op!