Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
iDEAL MasterCard Visa PayPal
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Verzending in blanco verpakking
  • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Visitekaartjes drukken

Vanaf €24,44

Visitekaartjes drukken Aanleverspecificaties

Ben je van plan om visitekaartjes te laten drukken? Bij PeterPrint kun je goedkoop en snel visitekaartjes drukken van hoge kwaliteit. Kies eenvoudig het door jou gewenste formaat en of je de visitekaartjes enkelzijdig of dubbelzijdig wilt laten bedrukken. Wil je dat de visitekaartjes extra goed opvallen? Kies dan een speciale papiersoort of een luxe afwerking met laminaat. Zo druk je gemakkelijk en snel mooie en professionele visitekaartjes bij PeterPrint voor een professionele eerste indruk. Heb je de visitekaartjes snel nodig? Als je voor 16:00 besteld heb je, bij de meeste afwerkingen, de kaartjes morgen al in huis!

Meer informatie

Kies het soort productVisitekaartjes drukken bij PeterPrint

Profiteer van de voordelen van PeterPrint. Zo kun je onder andere rekenen op:

  • Altijd supersnel geleverd
  • Hoge kwaliteit digitaal drukwerk
  • Verschillende papiersoorten
  • Kies je eigen formaat
  • Diverse afwerkingen
  • Ook kleine oplages visitekaartjes

De productie

Bij PeterPrint maken we gebruik van HP Indigo drukpersen. Doordat deze persen digitaal drukken, profiteer je van extreem lage opstartkosten, hoge flexibiliteit en de mogelijkheid om kleine oplages goedkoop te kunnen drukken. Als je kiest voor visitekaartjes zonder speciale afwerking versturen we deze bijna altijd nog dezelfde dag, waardoor je ook op het laatste moment bij PeterPrint terecht kan. De visitekaartjes worden ingedeeld op drukvellen en vervolgens gedrukt. Doordat elk vel uniek gedrukt kan worden kun je eenvoudig meerdere ontwerpen of verschillende kaartjes met dezelfde oplage tegelijk drukken. Visitekaartjes drukken voor meerdere medewerkers wordt hierdoor erg gemakkelijk!

De afwerking

Nadat we klaar zijn met de visitekaartjes drukken zijn deze klaar voor de afwerking. Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden. We snijden de kaartjes altijd schoon naar het gewenste eindformaat. Daarnaast kan je bijvoorbeeld kiezen om de visitekaartjes te lamineren. Dit zorgt voor een extra beschermende laag en is verkrijgbaar in zowel een matte als glanzende variant. Daarnaast kunnen we ook een boorgat aanbrengen in de visitekaartjes, zodat deze ook gebruikt kunnen worden als kledinglabel of als kaartje aan een bos bloemen. Ook is het mogelijk om de hoeken van de visitekaartjes af te ronden, waardoor deze een beetje lijkt op een creditcard. Als de hoekjes afgerond zijn vouwen deze minder snel om, waardoor de kaartjes langer mooi blijven, precies wat je wilt met een visitekaartje!

Meerdere soorten visitekaartjes drukken

Heb je meerdere varianten van hetzelfde kaartje en wil je deze tegelijkertijd laten drukken? Je kiest dan tijdens het bestelproces eenvoudig voor meerdere ontwerpen. Zo kan je bijvoorbeeld erg gemakkelijk voor meerdere medewerkers tegelijkertijd visitekaartjes bestellen, zonder aparte bestellingen te hoeven doen. Wel zo gemakkelijk. Als je dus kiest voor 5 ontwerpen x 100 exemplaren dan ontvang je in totaal 500 kaartjes.

Boorgat

Voor een uniek uiterlijk en effect kun je de visitekaartjes drukken en laten voorzien van een boorgat. Om ervoor te zorgen dat dit in één keer goed gaat, hebben we een bestand met aanleverspecificaties voor je gemaakt. Je leest hierin hoe we graag je bestand ontvangen, dit kan je hieronder via de volgende link bekijken:

Witte inkt

Het drukken met witte inkt is nog redelijk nieuw in de wereld van drukwerk. Wil jij je visitekaartjes drukken met witte inkt? Juist omdat dit een professioneel DTP klusje kan zijn hebben we hiervoor aanleverspecificaties gemaakt. Als je beschikking hebt over het programma InDesign kun je direct aan de slag. De aanleverspecificaties kan je hieronder vinden:

Meer informatie

Heb je vragen over visitekaartjes drukken, de verschillende aanleverspecificaties, wil je meer informatie of heb je hulp nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder!

Terug naar berekenen