• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Wat zeggen kleuren over jouw design?

Bij het ontwerpen van een logo, ansichtkaart of flyer, krijg je vroeg of laat te maken met kleurkeuzes. Wanneer je vanaf scratch begint, ligt het aan jou (en je grafische oog) welke kleuren het beste uit de verf komen.

Wist je dat kleuren vaak wat vertellen over je design? Handig, want daar kun je rekening mee houden als je er even niet uit komt! We vertellen je hoe het zit bij de 6 meest voorkomende kleuren.

Rood in drukwerk

Rood

Rood is een kleur dat de aandacht opeist en daarom een belangrijke positie inneemt, denk bijvoorbeeld aan gevaar dat meestal wordt aangeduid met een rood signaal. Rood is een krachtige energieke kleur; perfect voor uitgesproken designs.


Blauw in drukwerk

Blauw

Blauw wordt geassocieerd met vertrouwen en zekerheid. Niet voor niets dat vele banken en verzekeraars blauw in het design gebruiken! Blauw is een koele kleur, dat de zintuigen tot rust brengt en orde schept.


Groen in drukwerk

Groen

Hier ontkomen we niet aan, groen staat natuurlijk voor natuur! Ben jij milieubewust, ecologisch of gezond bezig? Gebruik dan zeker groen! Ook wordt groen wel eens gezien als een gelukskleur. Vast door het klavertje vier!


Geel in drukwerk

Geel

Geel is een optimistische kleur en wordt in verband gebracht met de lente. Is vrijheid een belangrijke kernwaarde voor je uitstraling? Dan kan geel de perfecte match zijn (vrijheid = blijheid)!


Paars in drukwerk

Paars

Paars wordt vaak geassocieerd met spiritualiteit, fantasie of mysterie. Paars is speels en kun je perfect inzetten in een open-minded omgeving. Wist je dat paars ook wel eens wordt gezien als de kleur van de royalties?


Oranje in drukwerk

Oranje

Oranje is een enthousiaste kleur dat vaak wordt gebruikt in een frisse jonge omgeving. Oranje straalt energie uit. In tegenstelling tot de kracht van rood, oogt oranje net wat vriendelijker. Top voor een creatieve uitstraling!

Klaar om aan de slag te gaan? Qua kleuren kun je in ieder geval alle kanten op! Mocht je vragen hebben over het gebruik van kleuren in je drukwerk? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!