Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
iDEAL MasterCard Visa PayPal
 • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending
 • Verzending in blanco verpakking
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Flyers drukken

Vanaf €16,11

Flyers drukken Aanleverspecificaties

Ben je op zoek naar een online drukker om je flyers digitaal te drukken? Zoek niet verder! Flyers drukken bij PeterPrint verzekert je van topkwaliteit. Daarnaast leveren we altijd snel, zonder meerkosten. Flyers met spoed nodig? Zonder speciale afwerking versturen we meestal dezelfde dag nog! Ook heb je ruime keuze aan papiersoorten en kun je een eigen formaat opgeven.

Heb je meerdere ontwerpen? Die drukken we gewoon tegelijk voor je zonder hoge opstartkosten.

Ben je op zoek naar ronde flyers? Bekijk dan dit product.

Meer informatie

Kies het eindformaat

Meest gekozen

Kies de orientatie

Kies de papiersoort

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Meest gekozen

Kies het papiergewicht

Meest gekozen

Kies de bedrukking

Meest gekozen

Extra opties

Aantal ontwerpen

Kies je oplage

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geupload. Uploaden kan later, na de bestellingen. Prijzen zijn excl. BTW. Inclusief gratis verzending.

Kies een andere oplage

Mail mij deze prijslijst

Flyers drukken bij PeterPrint

Wanneer je besluit om flyers te laten drukken bij PeterPrint profiteer je van onder andere de volgende voordelen:

 • Een supersnelle levering
 • Niet gebonden aan vaste formaten
 • Meerdere ontwerpen tegelijk drukken
 • Kleine oplages zijn mogelijk
 • Hoogste kwaliteit digitaal drukwerk
 • Verschillende afwerkingen
 • Scherpe prijzen

Productie

Bij PeterPrint drukken we flyers digitaal, op HP Indigo persen. Dit betekent concreet dat we al vanaf één exemplaar kunnen drukken. De flexibiliteit van een printer met de kwaliteit van offset drukwerk! Dit heeft als grote voordeel dat we ook meerdere ontwerpen flyers in kleine oplages kunnen maken, zonder dure startkosten. Ook het aantal kies je helemaal zelf. Dit is beter voor het milieu want je hoeft er geen duizenden te bestellen die je later weg moet gooien. Bij PeterPrint heb je de keuze uit veel verschillende papiersoorten, en kan je gemakkelijk je eigen formaat flyer bepalen. Hiermee zorg je dat wij de perfecte flyers drukken voor jouw toepassing!

Meerdere ontwerpen flyers

Wil je verschillende ontwerpen flyers drukken met dezelfde oplage? Dan selecteer je eenvoudig bij “aantal ontwerpen” de verschillende ontwerpen die je ontworpen hebt. Zo laat je eenvoudig meerdere soorten flyers drukken met zonder hoge meerkosten!

Afwerkingsmogelijkheden

Na het drukken op grote vellen snijden we de flyers naar het gewenste formaat. Ook zijn er verschillende opties om je flyers extra af te werken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de flyers te lamineren. Door te lamineren krijgen ze een extra glanzende of matte beschermlaag. Dit kan enkelzijdig of dubbelzijdig. Het is ook mogelijk om een perforatielijn aan te brengen. Hierdoor ontstaat er een scheurstrook. Alsof dat nog niet genoeg is kunnen we ook gaatjes boren zodat de flyers makkelijk zijn op te bergen in mappen, ideaal voor datasheets! Door de hoekjes af te ronden krijg je een speels effect en val je nog meer op.

Boorgat

Wil jij je flyers drukken en laten voorzien van een boorgat? Dan is het verstandig om de onderstaande aanleverspecificaties even goed door te nemen. Hierin wordt haarfijn uitgelegd hoe je de bestanden aan kunt leveren. Heb je hier vragen over? Dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

 • Aanleverspecificaties boorgat
 • Personaliseren

  Naast bovenstaande afwerkingen is het ook mogelijk om elke flyer te personaliseren met bijvoorbeeld NAW-gegevens of een nummering. Zo krijgt elke flyer een persoonlijk tintje. In onderstaande aanleverspecificaties wordt uitgelegd hoe wij graag alles van je ontvangen, zodat we precies de juiste flyers drukken. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan eenvoudig contact

 • Aanleverspecificaties personalisering
 • Perforatielijn

  Door het aanbrengen van een perforatielijn ontstaat er een scheurrand in de flyer, zeer praktisch voor bijvoorbeeld een korting bon/kortingsbon. Om te zorgen dat de scheurrand op de juiste plek komt te staan hebben we in de onderstaande aanleverspecificaties tot in detail uitgelegd wat we van jou en je bestanden verwachten.

 • Aanleverspecificaties perforatielijn
 • Witte inkt

  Wil je flyers drukken met witte inkt? Dit zorgt voor een uniek effect op gekleurd papier! Houd er wel rekening mee dat het opmaken hiervan een professioneel DTP klusje kan zijn. Als je beschikking hebt over het programma InDesign kun je direct aan de slag. Hieronder kan je de aanleverspecificaties vinden waarin je alle informatie vindt over flyers drukken met witte inkt.

 • Aanleverspecificaties drukken met witte inkt
 • Meer informatie

  Heb je vragen over flyers drukken of heb je hulp nodig bij het doorgeven van jouw wensen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag!

  Terug naar berekenen