Waterbestendig papier: Synaps

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Waterproof papier

Perfect voor menukaarten

Als we íets niet mooi vinden op een terras dan zijn het wel geplastificeerde menukaarten. Als het even kan nog in Comic Sans ook. Daarom zijn we stad en land afgereisd om op zoek te gaan naar een vochtbestendige en waterdichte papiersoort, zonder zo’n gek plastic randje. En die hebben we gevonden: Synaps! Synaps is een synthetische materiaalsoort en daardoor perfect voor buitengebruik of in de horeca.

Waterbestendig Synaps

Waterbestendig papier

Doordat Synaps een synthetische papiersoort is kan het dus tegen een spatje water. Een nadeel is dat het niet heel goed vouwt. De vezels van het synthetische materiaal zijn dusdanig sterk dat het continu weer in de oude vorm wil terugkeren. Je kunt het dus wel vouwen maar het zal altijd behoorlijk open blijven staan. Het materiaal is heel stevig, en bijna niet te scheuren waardoor het langer meegaat. Dit materiaal wordt gemaakt van onder andere polypropyleen en is perfect voor digitaal drukwerk door het vlakke oppervlakte en de helderwitte kleur.

Vragen

Heb je toch nog vragen over Synaps, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag.