Waterbestendig papier: Synaps

>

Soms heb je een papiersoort nodig die net even wat meer moet kunnen verdragen. Waterbestendig papier dat tegen een stootje kan. Gelukkig hebben we daar dé perfecte papiersoort voor: Synaps! We vertellen je er alles over.

Ferry Lammerts
1 minute

Perfect voor menukaarten

Als we íets niet mooi vinden op een terras dan zijn het wel geplastificeerde menukaarten. Als het even kan nog in Comic Sans ook. Daarom zijn we stad en land afgereisd om op zoek te gaan naar een vochtbestendige en waterdichte papiersoort, zonder zo’n gek plastic randje. En die hebben we gevonden: Synaps! Synaps is een synthetische materiaalsoort en daardoor perfect voor buitengebruik of in de horeca.

Waterbestendig Synaps

Waterbestendig papier

Doordat Synaps een synthetische papiersoort is kan het dus tegen een spatje water. Een nadeel is dat het niet heel goed vouwt. De vezels van het synthetische materiaal zijn dusdanig sterk dat het continu weer in de oude vorm wil terugkeren. Je kunt het dus wel vouwen maar het zal altijd behoorlijk open blijven staan. Het materiaal is heel stevig, en bijna niet te scheuren waardoor het langer meegaat. Dit materiaal wordt gemaakt van onder andere polypropyleen en is perfect voor digitaal drukwerk door het vlakke oppervlakte en de helderwitte kleur.

Vragen

Heb je toch nog vragen over Synaps, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag.

Over de auteur

A photo of Ferry Lammerts
Ferry Lammerts

Ferry is oprichter en eigenaar van PeterPrint. Met een grote voorliefde voor grafisch ontwerp en de kracht van automatisering wil hij de drukwerkwereld veranderen door complexe producten simpel te maken zodat ze bereikbaar zijn voor elke creatieveling. Zijn favoriete papier is King HVO: een tikkie ruw papier zonder te veel poespas én geschikt voor foliedruk of Spot-UV lak.

Meer over Ferry
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken