waterbestendig papierAls we iets niet mooi vinden op een terras dan zijn het wel geplastificeerde menukaarten. Als het even kan nog in Comic Sans ook. Daarom zijn we stad en land afgereisd om op zoek te gaan naar een watervaste papiersoort, zonder zo’n plastic randje. En die hebben we gevonden: Synaps!

Synthetisch papier

Synaps is helderwit en heeft een glad oppervlak. Foto's en afbeeldingen kunnen we helder en haarscherp op het papier drukken. Dit synthetische papier is is opgebouwd uit polypropyleen en is perfect voor digitaal drukwerk. Het gebruik van synthetisch papier is de perfecte oplossing als het drukwerk onder verschillende omstandigheden terecht komt. Synaps scheurt namelijk niet zo snel en vuil kun je makkelijk even met een doekje afnemen.

Gevouwen drukwerk

Wij hebben deze papiersoort in ons assortiment op 300 g/mr2. Doordat dit materiaal erg stug is kan het niet helemaal strak gevouwen worden. Bij gevouwen drukwerk zal het daarom altijd een beetje openstaan.

Ben jij opzoek naar een scheurvast papier dat waterbestendig is en tegen UV stralingen kan? Dan maak je met Synaps papier de juiste keuze!

Heb je toch nog vragen over Synaps, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag.