• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Waterbestendig papier: Synaps


Waterbestendig SynapsAls we iets niet mooi vinden op een terras dan zijn het wel geplastificeerde menukaarten. Als het even kan nog in Comic Sans ook. Daarom zijn we stad en land afgereisd om op zoek te gaan naar een watervaste papiersoort, zonder zo’n plastic randje. En die hebben we gevonden: Synaps!

Synthetisch papier

Synaps is helderwit en heeft een glad oppervlak. Foto's en afbeeldingen kunnen we helder en haarscherp op het papier drukken. Dit synthetische papier is is opgebouwd uit polypropyleen en is perfect voor digitaal drukwerk. Het gebruik van synthetisch papier is de perfecte oplossing als het drukwerk onder verschillende omstandigheden terecht komt. Synaps scheurt namelijk niet zo snel en vuil kun je makkelijk even met een doekje afnemen.

Gevouwen drukwerk

Wij hebben deze papiersoort in ons assortiment op 300 g/mr2. Doordat dit materiaal erg stug is kan het niet helemaal strak gevouwen worden. Bij gevouwen drukwerk zal het daarom altijd een beetje openstaan.

Ben jij opzoek naar een scheurvast papier dat waterbestendig is en tegen UV stralingen kan? Dan maak je met Synaps papier de juiste keuze!

Heb je toch nog vragen over Synaps, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag.