Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
iDEAL MasterCard Visa PayPal
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Verzending in blanco verpakking
  • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Compliment cards drukken

Vanaf €16,13

Aanleverspecificaties

Deze kaarten worden ook wel zonder begeleidend schrijven genoemd. Vaak worden compliment cards bijgesloten in een envelop om een kort bericht over te brengen. Zo hoef je niet eerst een complete brief op te stellen maar kun je het kaartje snel invullen en bijvoegen. Compliment cards drukken wij ook in kleine oplages en op meerdere papiersoorten. Daarnaast worden ze erg snel geleverd, meestal al binnen één werkdag!

Meer informatie

Kies het eindformaat

Meest gekozen

Kies de orientatie

Kies de papiersoort

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Meest gekozen

Kies het papiergewicht

Meest gekozen

Kies de bedrukking

Meest gekozen

Extra opties

Aantal ontwerpen

Kies je oplage

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geupload. Uploaden kan later, na de bestellingen. Prijzen zijn excl. BTW. Inclusief gratis verzending.

Kies een andere oplage

Mail mij deze prijslijst

Voordelen van PeterPrint

Laat jouw compliment cards drukken door PeterPrint en profiteer van onder andere de volgende voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Perfecte kwaliteit digitaal drukwerk
  • Snelle levering
  • Veel papierkeuze
  • Ook in kleine oplages mogelijk

Productie

Wij produceren enkel op HP Indigo digitale drukpersen, het beste van het beste dus. Deze persen combineren de kwaliteit van een offsetpers met de flexibiliteit van een printer. Compliment cards drukken wordt zo zeer voordelig, zelfs in een kleine oplage. Wil je een speciaal formaat bestellen? Dan vul je gewoon jouw eigen formaat in, zo flexibel is PeterPrint. Ook meerdere ontwerpen tegelijk bestellen is geen enkel probleem, dit is gewoon te selecteren in onze calculator.

Afwerking

Compliment cards drukken we op A3+ formaat vellen. Zodra de vellen gedrukt zijn worden ze afgewerkt en naar het juiste eindformaat gesneden. Daarna worden de compliment cards netjes verpakt en verzonden, volledig naar je wensen in de bestelling.

Meerdere ontwerpen

Wil je eenvoudig meerdere ontwerpen compliment cards drukken in dezelfde bestelling. Of wil je elke medewerker zijn of haar unieke compliment card geven met een eigen foto? Kies dan in onze calculator bij “aantal ontwerpen” eenvoudig het aantal verschillende ontwerpen dat je wilt drukken, wel zo flexibel!

Personaliseren

Wil jij compliment cards drukken en deze voorzien van personalisering zoals nummering of verschillende NAW gegevens? Dat kan natuurlijk! Download dan eenvoudig hieronder de aanleverspecificaties, waarin we precies uitleggen hoe dit werkt: