Rebello

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Rebello papier

Wat is Rebello papier?

Rebello papier is een rebelse, grijswitte papiersoort. Deze nieuwkomer is ideaal als je op zoek bent naar een papiersoort van verantwoorde afkomst. Rebello is namelijk geproduceerd van 100% ingezameld oud papier. Door het gerecyclede karakter van dit papier kan er af en toe een klein vezeltje in zitten. Het papier is 100% gerecycled en FSC gecertificeerd. Benieuwd naar onze andere duurzame papiersoorten? Bekijk ze hier

Dit ongestreken papier voelt ruwer aan dan onze gestreken papiersoorten, wat jouw drukwerk een mooie matte en natuurlijke finish geeft. Ook neemt deze papiersoort inkt beter op, waardoor het zeer geschikt is om op te schrijven of te bestempelen.

De kleur en opdikking van Rebello

Rebello is grijswit en onderscheidt zich daarmee stijlvol van onze gelijksoortige ongestreken papieren zonder structuur,  zoals HVO Offset (hoogwit) en BioPuur (gebroken wit). De natuurlijke witheid van Rebello komt doordat er geen chloor of optische witmakers zijn gebruikt. Verder heeft Rebello een opdikking van 1,3. Zo geef je jouw drukwerk meer body zonder dat het zwaarder wordt.

Grammages

Rebello papier is beschikbaar in de volgende grammages:

  • 90 grams
  • 170 grams
  • 300 grams

Drukwerk Rebello

Rebello papier is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt voor flyers en folders, maar ook voor het drukken van prachtige visitekaartjes of kaarten.

Terug naar papiersoorten