Rebello

Rebello papier is een rebelse, grijswitte papiersoort. Deze nieuwkomer is ideaal als je op zoek bent naar een papiersoort van verantwoorde afkomst. Rebello is namelijk geproduceerd van 100% ingezameld oud papier. Door het gerecyclede karakter van dit papier kan er af en toe een klein vezeltje in zitten. Het papier is 100% gerecycled en FSC gecertificeerd. Benieuwd naar onze andere duurzame papiersoorten? Bekijk ze hier. Bekijk Meesterwerken met Rebello

Rebello papier

Dit ongestreken papier voelt ruwer aan dan onze gestreken papiersoorten, wat jouw drukwerk een mooie matte en natuurlijke finish geeft. Ook neemt deze papiersoort inkt beter op, waardoor het zeer geschikt is om op te schrijven of te bestempelen.

De kleur en opdikking van Rebello

Rebello is grijswit en onderscheidt zich daarmee stijlvol van onze gelijksoortige ongestreken papieren zonder structuur,  zoals HVO Offset (hoogwit) en BioPuur (gebroken wit). De natuurlijke witheid van Rebello komt doordat er geen chloor of optische witmakers zijn gebruikt. Verder heeft Rebello een opdikking van 1,3. Zo geef je jouw drukwerk meer body zonder dat het zwaarder wordt.

Papiergewichten van Rebello

Rebello papier is beschikbaar in de volgende papiergewichten:

  • 90 grams
  • 170 grams
  • 300 grams

Drukwerk op Rebello

Rebello papier is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt voor flyers en folders, maar ook voor het drukken van prachtige visitekaartjes of kaarten.

Vergelijkbaar met Rebello

Rebello is vergelijkbaar met PaperWise (iets bruiner, maar ook met vezels) en Freelife Kendo (witter, met vezels). Een andere papiersoort die volledig uit gerecyclede vezels bestaat is Kraftpapier. Deze heeft wel een totaal verschillende look, namelijk bruin!

Terug naar papiersoorten

We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken