Schriften bedrukken

Schriften met een eigen ontwerp laten bedrukken? Bij online drukkerij PeterPrint bepaal je zelf het formaat en het aantal bladzijden. Ook heb je een ruime keuze uit verschillende papiersoorten voor zowel de omslag als het binnenwerk. De omslag kan je bedrukken in een effen kleur, een printje of juist met een toffe illustratie! Ook kan je de binnenkant voorzien van lijntjes of ruitjes, of maak een bullet journal door kleine puntjes te drukken. Het is geheel aan jou! We werken je schriften af met twee sterke nietjes in de rug. Druk je liever notitieboekjes met een spiraalbinding of een gelijmde rug? Die drukken we ook!


Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Aanleverspecificaties

Je kan je drukbestand na het bestellen uploaden. Om perfect drukwerk te maken hebben we ook een goed bestand van je nodig. Check de aanleverspecificaties daarom goed voor je aan de slag gaat!

Bekijk hier de aanleverspecificaties voor schriften