Freelife Kendo papier

Om deze gespikkelde klimaatverbeteraar kun je niet heen: Freelife Kendo. Door het gerecyclede karakter en de 5% hennepvezel in dit papier zie je regelmatig lichte vezeltjes en speelse spikkeltjes. Het lijkt hierdoor een beetje op ons PaperWise papier, maar de tint van Freelife Kendo is een stuk witter waardoor je kleuren wat feller uitkomen op papier. Verder is Freelife Kendo ongestreken en daardoor goed beschrijf- en bestempelbaar.

Freelife Kendo papier

Duurzaamheid van Freelife Kendo

Freelife Kendo White bestaat voor 40% uit post-consumer gerecycled papierafval (misschien dus wel gemaakt van jouw oude pizzadoos). De andere papiervezels (55%) zijn FSC gecertificeerd, en komen dus uit verantwoord beheerde bossen. Wat Freelife Kendo verder buitengewoon maakt, is de 5% hennepvezel die erin is verwerkt. Dit geeft het papiertje een extra natuurlijke uitstraling.

Nieuwsgierig naar al onze milieuvriendelijke papiersoorten? Bekijk ze hier.

Papiergewicht van Freelife Kendo

Freelife Kendo is beschikbaar in 300 grams: lekker stevig!

Drukwerk op Freelife Kendo

Freelife Kendo is perfect als je kaartjes met een natuurlijke uitstraling wil laten drukken, maar ook voor commercieel drukwerk zoals flyers of een uniek visitekaartje. Ook voor duurzame menukaarten of folders zit je met deze papiersoort goed. En wat dacht je van een poster met hier en daar een spikkeltje?

Terug naar papiersoorten

We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken