Synaps (synthetisch papier)

Synaps is een synthetische materiaalsoort dat tegen een spatje water kan. Perfect voor menukaarten en ander horecadrukwerk. Door Synaps te lamineren, ben je hier helemaal zeker van. Synaps is helderwit, mat en voelt glad aan.

Synaps

Krachtpatser

Synaps is gemaakt van polyester en is hierdoor niet alleen waterbestendig, maar ook superstevig! Het scheurt niet makkelijk, en blijft dus langer mooi.

Let op: deze krachtpatser is zo stevig, dat vouwen en rillen moeilijk gaan. Na het vouwen blijft drukwerk op Synaps vrij ver openstaan.

Drukwerk op Synaps

Zoals we hierboven noemden, is Synaps perfect voor horecadrukwerk of ander drukwerk dat tegen vocht moet kunnen. Het is hygiënischer dan andere papiersoorten en je kan het afnemen met een doekje. Verder kan je Synaps kan laten bedrukken met foliedruk en Spot-UV lak bij het product flyers. Ideaal als je een bijzondere menukaart wil!

Papiergewicht van Synaps

Synaps is beschikbaar in 300 grams.

Vergelijkbaar Synaps

Synaps is echt een uniekeling in ons assortiment. Onze andere papiersoorten (op PE stickermateriaal na) zijn niet waterdicht. Wel kan je andere papiersoorten lamineren voor extra stevigheid. Dit kan alleen bij onze gestreken papiersoorten. Let op: bij lamineren blijven de zijkanten van het papier onbeschermd, en zal ander papier nooit zo goed beschermd zijn als Synaps. Voor waterbestendigheid kies je dus voor Synaps!


Terug naar papiersoorten

We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken