Texture Vergé

Texture Vergé (vertaald: gelinieerde textuur) is een papiersoort met een mooie lijnenstructuur. Deze structuur (ook wel "Laid" genoemd) was oorspronkelijk bedoeld om het schrijven met de hand te begeleiden. Maar ook als je dit papier niet gaat beschrijven, is het een prachtige papiersoort!

Texture Verge

Het papiermerk dat wij ervoor gebruiken, Conqueror, staat al jaren bekend als de Ferrari onder de papiersoorten. Het type, High White, zorgt voor een luxe en exclusieve uitstraling. Texture Vergé is een houtvrije papiersoort, wat betekent dat het papier bewerkt is zodat het langer mooi blijft en niet vergeelt.

Een vleugje katoen

De papiersoort Texture Vergé heeft een klassieke en fijne lijnenstructuur, wat het een speciale uitstraling geeft in vergelijking met andere papiersoorten. Het papier voelt prettig aan dankzij een vleugje katoen dat erin verwerkt is. 

Papiergewichten van Texture Vergé

Texture Vergé is verkrijgbaar in het papiergewicht 300 grams.

Drukwerk op Texture Vergé

Met de wat gebroken witte kleur is Texture Vergé de perfecte papiersoort voor bijzonder drukwerk. Dit wordt dan ook veel gebruikt voor luxe kaarten, geboortekaarten of trouwkaarten.  Kijk voor drukvoorbeelden van Texture Vergé papier bij onze Meesterwerken.

Vergelijkbaar met Texture Vergé

 Benieuwd naar andere textuurpapieren? Bekijk ze hier allemaal of lees onze blog over textuurpapier.

Terug naar papiersoorten

We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken