Toggle Nav
Bezig met laden...

Textuurpapier: Tintoretto Gesso, Texture Vergé en Linnenpersing

Papier met structuur

Wat is textuurpapier?

Textuurpapier is over het algemeen ongestreken en extra voorzien van een textuurtje. Een van onze favorieten is Tintoretto Gesso papier. Dit papiertje heeft een unieke textuur en laat zich goed bedrukken en wordt veel gebruikt voor bijvoorbeeld ansichtkaarten. Papier is een product dat al je zintuigen prikkelt, met een textuurtje voelt het namelijk ook nog eens extra bijzonder aan!

Texture Vergé papier


Texture Verge

Texture Vergé is een ongestreken papiersoort. Het heeft een klassieke fijne lijnenstructuur wat typerend is voor gevergeerd papier. Het houtvrije papier voelt prettig aan dankzij de aanwezigheid van een vleugje katoen.

Tintoretto Gesso papier


Tintoretto Gesso

Tintoretto Gesso is een ongestreken papiersoort met een prachtige textuur. De kleur is licht gebroken wit. Het kan ondanks de structuur perfect digitaal gedrukt worden. Dit zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.

Linnenpersing papier


Linnenpersing

Linnenpersing is een prachtige papiersoort met een mooie linnenstructuur. De structuur van linnen geeft een klassieke en luxe uitstraling aan je drukwerk.

Meer informatie

Ben je benieuwd naar al onze papiersoorten? Vraag dan gerust een aantal papiersamples aan door even contact met ons op te nemen. Je kunt natuurlijk ook onze gratis Sample Box aanvragen!