Texture Vergé

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

PeterPrint

Wat is Texture Vergé?

Texture Vergé is gevergeerd papier, wat betekent dat het papier is opgebouwd uit een lijnenstructuur. Het papiermerk dat wij ervoor gebruiken, Conqueror, staat al jaren bekend als de Ferrari onder de papiersoorten. Luxe, exclusieve papiersoorten met een sterke uitstraling. Kijk voor drukvoorbeelden van Texture Vergé papier op onze Plaatjesparade.

Kenmerken van Texture Vergé

De papiersoort Texture Vergé heeft een klassieke en fijne lijnenstructuur, wat het een speciale uitstraling geeft in vergelijking met andere papiersoorten. Het papier voelt prettig aan dankzij een vleugje katoen dat erin verwerkt is. Met de wat gebroken witte kleur is Texture Vergé de perfecte papiersoort voor bijzonder drukwerk. Dit wordt dan ook veel gebruikt voor luxe kaarten, geboortekaarten of trouwkaarten. Het merk en type dat we gebruiken is Conqueror High White. Dit is een houtvrije papiersoort, wat betekent dat het papier bewerkt is zodat het langer mooi blijft. Benieuwd naar andere textuurpapieren? Bekijk ze hier allemaal. 

Grammages

Texture Vergé is verkrijgbaar in de grammage 300 grams.

Terug naar papiersoorten