• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Maandag 18 november voeren we een grote update door van onze site. Tussen 17 en 21 uur kan je wat problemen ondervinden met het bestellen en kan onze site tijdelijk even offline zijn. Kom daarna snel terug om ons nieuwe design te bewonderen!

Texture Vergé

Texture Vergé is gevergeerd papier, maar dat klinkt minder mooi. Het papiermerk Conqueror staat al jaren bekend als de Ferrari onder de papiersoorten. Luxe, exclusieve papiersoorten met een sterke uitstraling.

De papiersoort Texture Vergé heeft hierdoor een klassieke en fijne lijnenstructuur, wat het een speciale uitstraling geeft in vergelijking met normaal papier. Ook is het papier houtvrij, en voelt het prettig aan dankzij een vleugje katoen dat verwerkt is in het papier. Met de licht gebroken witte kleur is Texture Vergé de perfecte papiersoort voor bijzonder drukwerk. Dit wordt dan ook veel gebruikt voor luxe ansichtkaarten, geboortekaarten of trouwkaarten. Het merk en type dat we gebruiken is Conqueror High White.
PeterPrint

Klaar met lezen? Ga dan via deze link terug naar alle papiersoorten