Schriften bedrukken

Schriften met een eigen ontwerp laten bedrukken? Bij online drukkerij PeterPrint bepaal je zelf het formaat en het aantal bladzijden. Ook heb je een ruime keuze uit verschillende papiersoorten voor zowel de omslag als het binnenwerk. De omslag kan je bedrukken in een effen kleur, een printje of juist met een toffe illustratie! Ook kan je de binnenkant voorzien van lijntjes of ruitjes, of maak een bullet journal door kleine puntjes te drukken. Het is geheel aan jou! We werken je schriften af met twee sterke nietjes in de rug. Druk je liever notitieboekjes met een spiraalbinding of een gelijmde rug? Die drukken we ook!

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

Magazines geniet drukken

Start opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Oplage Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.
Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet je het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren. Start opnieuw

Samenvatting

Alle details

Schriften laten bedrukken door PeterPrint

Productinformatie

Zowel de omslag als het binnenwerk van je schrift maak je op met je eigen ontwerp. In de meeste gevallen ontwerp je een mooie omslag en maak je de binnenste pagina’s gelinieerd, geruit of blanco op. Je bepaalt zelf het aantal bladzijden en het formaat. Voor de schriften kan je kiezen uit een hoop  FSC-gecertificeerde papiersoorten. Voor een beschrijfbare binnenkant, kies je één van onze ongestreken papiersoorten.

Ook kun je de schriften met extra milieuvriendelijk papier ontwerpen. Geef de omslag een mooie dikke papiersoort, minimaal 200 grams papier. Zo blijft je schrift goed beschermd en scheurt de kaft minder snel. De binnenzijde geeft je liever een mooie dunne papiersoort zoals 90 grams papier. Zo sla je de bladzijden gemakkelijk om en wordt je schrift niet onnodig dik.

Toon alle productinformatie

Bij PeterPrint kun je naast schriften ook terecht voor ander soort drukwerk met de afwerking binden en brocheren. Mocht je liever notitieblokken in plaats van schriften willen, dan drukken we dit ook voor je. Deze zijn aan de korte kant vastgelijmd, en kun je makkelijk afscheuren. Ook voor het drukken van mooie brochures of magazines ben je bij ons aan het juiste adres. 

Schriftjes laten bedrukken in vele formaten

Bij PeterPrint kies je uit verschillende formaten. Ga bijvoorbeeld voor het welbekende A4- of A5-formaat. Dit zijn handige formaten die je gemakkelijk mee kunt nemen. Liever een kleiner schriftje? Kies dan voor het A6-formaat. Lees meer over de grootte van de A-formaten in onze blog. Of ga voor een afwijkend formaat, zoals een vierkant schrift. Ook kan je gewoon een eigen formaat invullen. 

Goedkoop schriften bedrukken

We drukken de schriften met digitale drukpersen. Zo kunnen we drukwerk van een hoge kwaliteit aanbieden voor een scherpe prijs, ook bij een kleine oplage. De opstartkosten van een digitale drukpers ligt namelijk veel lager dan offset. Ook kunnen we hierdoor het vel veel efficiënter indelen. Zo is het ook voordelig bij een klein aantal schriften. 

Meer informatie over schriften bedrukken

Kom je er nog niet helemaal uit? Stel dan gerust je vraag aan ons via de klantenservice. We helpen je graag verder!

Aanleverspecificaties

Algemene aanleverspecificaties

gerelateerd drukwerk

Notitieblokken drukken
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken