Op maandag 1 juno zijn we gesloten i.v.m. Pinksteren. Op deze dag zijn we niet bereikbaar, produceren we niet en levert DHL geen pakketten af. De webshop houdt al rekening met deze dag voor het bepalen van de leverdatum.

Wat is de status van mijn bestelling?

Als je een bestelling hebt geplaatst kun je inloggen om de status te volgen. Ga naar je account en vervolgens naar bestellingen. In het overzicht zie je meteen de status. Als de status voltooid is dan kun je ook op bekijken klikken om het pakket te volgen, de factuur te downloaden of dezelfde order opnieuw te bestellen.