Toggle Nav
Bezig met laden...

Liggende kaarten staand aanleveren

Liggende kaarten staand aanleveren

Soms gebeurt het wel eens dat je een liggend kaartontwerp staand aanlevert, of andersom. Bijvoorbeeld als je voordelig een kaartenset wil laten drukken met zowel liggende als staande kaarten. Je kunt ze samen bundelen door ansichtkaarten met meerdere ontwerpen te bestellen. Hierbij is het belangrijk dat de rotatie en oriëntatie gelijk aan elkaar zijn. Als je niet oplet, komt de achterkant op zijn kop te staan! Om dit te voorkomen is het belangrijk dat je de rotatie op de juiste manier instelt. We leggen je graag uit hoe je dit doet.

Als je een liggende ansichtkaart staand aanlevert, zorg je ervoor dat de achterkant 180 graden gedraaid wordt ten opzichte van de voorkant. Dit ziet er zo uit:

Aanleveren staande kaart

Wanneer je de voor- en achterkant naast elkaar legt, kun je ze als het ware tegen elkaar dichtklappen. Een handig ezelsbruggetje ;)

Als je een staande kaart liggend aanlevert, geldt natuurlijk precies hetzelfde. De achterkant moet 180 graden gedraaid worden ten opzichte van de voorkant, waardoor het er zo uit komt te zien:

Aanleveren liggende kaart

Nu weet je hoe liggende kaarten staand of staande kaarten liggend juist aanlevert. We controleren zelf ook altijd de rotatie, voordat we het naar de drukpers sturen. Mocht het toch niet helemaal kloppen, dan krijg je altijd de kans om het aan te passen. Toch handig dat je het nu alvast weet!

Meer informatie

Heb je toch nog vragen over hoe het precies zit, of kom je er misschien nog niet helemaal uit? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je natuurlijk graag!