Kaartensets drukken

Wil jij jouw eigen kaartenset, zoals triviakaarten, coachingskaarten of gespreksstarters maken? Of ga je jouw kaarten drukken per set verkopen? Bij PeterPrint laat je eenvoudig jouw zelf ontworpen kaartenset drukken, die we vervolgens voor je op de gewenste volgorde bundelen en leveren. Zo hoef je dit niet meer zelf te doen! Ontwerp de kaartenset die jij voor ogen hebt en kies uit verschillende papiersoorten en -diktes. Ga bijvoorbeeld voor het mooie PaperWise met een gerecyclede uitstraling. Laat je kaarten eventueel lamineren, om zo langer van je kaartenset te genieten. Tip: om je set ansichtkaarten mooi te verpakken kun je bij ons gelijk een presentatiemap met vulhoogte laten drukken.


Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Aanleverspecificaties

Je kan je drukbestand na het bestellen uploaden. Om perfect drukwerk te maken hebben we ook een goed bestand van je nodig. Check de aanleverspecificaties daarom goed voor je aan de slag gaat!

Bekijk hier de aanleverspecificaties voor kaartensets

Aanvullende aanleverspecificaties:

  • Witte inkt