Speelkaarten drukken

Wil je graag voordelige speelkaarten laten bedrukken (in kleine oplage)? Of een ander leuk kaartspel? Bij PeterPrint kan dat heel makkelijk per set. De grootte van speelkaarten is meestal 58 x 88 mm ('normale' kaarten). Maar bij ons druk je ook in een ander formaat, net wat je voor ogen hebt. Verder kan je ook de hoekjes laten afronden, zodat er geen scherpe randjes in de weg zitten bij het rondspelen van de kaarten. Ook kies je zelf het aantal speelkaarten per kaartenset. Tip: kies een papiergewicht van minstens 300 grams, en laat je kaarten lamineren. Zo heb je nog langer speelplezier!

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

Kaartensets drukken

Start opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Oplage
Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.

Productiesnelheid

Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet je het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren. Start opnieuw

Samenvatting

Alle details

Speelkaarten laten bedrukken door PeterPrint

Productinformatie

Voor een leuk spel heb je niet meer nodig dan een set speelkaarten! Druk daarom jouw zelf ontworpen speelkaarten bij PeterPrint. Je drukt je speelkaarten bij ons op het formaat dat jij wil. Je kan zelfs vierkante kaarten laten drukken, wat leuk is voor bijvoorbeeld een memory-spel. We bedrukken de kaarten dubbelzijdig of enkelzijdig. Wil je liever een set kaarten drukken? Dan kan je ook een kijkje nemen bij ons product kaartensets drukken.

  • Kleine oplage mogelijk
  • Alles naar eigen wens in 12 stappen
  • Zelf aantal kaarten per set bepalen
  • Verschillende formaten (stap 1)
  • Eén of beide zijden laten bedrukken
  • Verschillende papiersoorten (stap 5)
  • Levertijd binnen 1 week, of kies voor Geen haast en krijg 5% korting

Toon alle productinformatie

Kaartspel bedrukken

Wil je een klassiek kaartspel bedrukken? Dan kiezen de meesten voor het formaat van 58 x 88 mm. Laat de hoeken afronden voor het mooiste resultaat. Wil je het spel compleet maken? Laat dan ook gelijk een boekje met spelregels van verschillende kaartspellen drukken. Deze druk je bijvoorbeeld als folder of geniet boekje.

Kwartet of memory drukken

Wil je liever een ander soort kaartspel drukken, zoals een kwartetspel of memory? Dat kan ook! Kies dan voor: eigen formaat, en vul jouw gewenste afmetingen in. Een kwartetspel is meestal groter dan een standaard kaartspel, zo'n 66 bij 100 mm. En memory is natuurlijk vierkant!⁠ Veelgekozen formaten zitten tussen de 50 x 50 en 60 x 60 mm.

Sets met coachingkaarten bedrukken

Je kan natuurlijk ook een andere set kaarten laten drukken dan een klassiek kaartspel. Coachingskaarten, triviakaarten en gespreksstarters zijn erg populair. Of denk bijvoorbeeld aan je eigen speelkaarten drukken. Ook hierbij bundelen en leveren we je bestelling op de door jou gekozen volgorde. Zo hoef je ze niet meer zelf te bundelen.

Speelkaarten bedrukken voor- en achterkant 

De kaarten uit je kaartenset kun je bij ons aan beide zijden full colour laten bedrukken. Zo is de invulling van het spel helemaal aan jou! Ontwerp bijvoorbeeld motiverende coachingskaarten, inspiratiekaarten, instructiekaarten of jouw eigen klassieke kaartspel of memory. 

Formaat van de speelkaarten

Het formaat van je kaarten bepaal je helemaal zelf. Ga je voor vierkante of rechthoekige kaarten? Ook kun je de kaarten ronde hoeken geven, zodat ze fijn in de hand liggen. Hierdoor heb je ook minder kans op ezelsoren en blijven ze dus langer mooi.

De standaardformaten voor speelkaarten zijn 56 x 87 mm of 58 x 88 mm. Voor kwartetspellen wordt vaak het formaat 66 x 100 mm gebruikt. Liever een ander formaat? Dat kan ook! Het minimum formaat is 40 bij 40 mm. 

Welk papier voor speelkaarten gebruiken?

Voor speelkaarten is het verstandig om een stevige papiersoort te kiezen. Hiervoor is 350 grams Sulfaatkarton dubbelzijdig gestreken het meest ideale papier. Dit is ons stevigste papier. Een andere optie is 400 grams MC mat of MC glanzend, of ga voor een mattere look met een ongestreken papiersoort. Kies je gestreken papier? Lamineer de kaarten dan ook, zodat ze een extra beschermlaagje krijgen. Hiermee bescherm je de kaarten tegen kreuken, krassen en vocht.

Goedkoop speelkaarten bedrukken

Wij drukken je speelkaarten digitaal. Zo drukken we de mooiste speelkaarten ook nog eens voordelig, want bij digitaal drukken zijn er geen hoge opstartkosten. Ook omdat we je speelkaarten in één keer kunnen drukken, ben je goedkoper uit. Het maken van een eigen kaartspel hoeft dus helemaal niet duur te zijn!

Kaartendeck laten bedrukken

Ga je een kaartendeck laten bedrukken? Deze worden vaak gebruikt als spirituele gids; om jezelf of anderen op weg te helpen. Met een selfcare kaartendeck schenk je op een leuke manier aandacht aan je spirituele zoektocht. Dus wil jij orakelkaarten of inzichtkaarten drukken? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Je kan je kaartendeck natuurlijk met prachtige illustraties laten bedrukken. Onze tip is om de hoeken van deze speelkaarten af te ronden. Ronde hoeken laten de zelfhulpkaarten uit je kaartendeck namelijk lekkerder in de hand liggen.

Hoe maak je je eigen speelkaarten?

Als jij goed thuis bent in het programma InDesign, is het maken van je speelkaarten een makkie! Je zou de speelkaarten ook in een ander ontwerpprogramma kunnen opmaken, maar het is wel belangrijk dat je het als drukklare pdf bij ons aanlevert, inclusief afloop. Maak je drukbestand op in het formaat van jouw speelkaarten, bijvoorbeeld 58 x 88 mm. Zorg ervoor dat je ook je afloop van tevoren al instelt. Maak hier je ontwerp op en laat je ontwerp tot de randen van de afloop doorlopen. Wil je speelkaarten met ronde hoeken? Dan hoef je dit niet in je bestand aan te geven. Je kiest het bij Extra Opties in de bestelling van je kaarten, en wij zullen de hoekjes automatisch afronden. Hierbij heb je de keuze uit een radius van 5 of 10mm. Je maakt de bestanden op volgens onze aanleverspecificaties voor speelkaarten. Hierin staat ook hoe je de volgorde van voor- en achterkant aanlevert.

Speelkaart doosjes laten drukken

Om een kaartenset hoort natuurlijk ook een mooi doosje ofwel, verpakking. Op dit moment hebben we nog geen templates voor doosjes beschikbaar, maar deze kan je eventueel zelf opmaken met onze template voor gestanst drukwerk. Vervolgens kan je deze bij ons op maat laten stansen en drukken. Neem hiervoor even contact met ons op, dan kunnen wij een prijs berekenen. Geef hierbij aan welke papiersoort, papierdikte en oplage je wil laten drukken en stuur een voorbeeldje mee van je template. Weet je nog niet welke papiersoort je wil? Een overzicht van alle papiersoorten vind je hier. Voor doosjes die lang mooi moeten blijven, raden we een gestreken papiersoort als MC mat of Sulfaatkarton aan.

Meer informatie over speelkaarten drukken

Heb je nog vragen over het drukken of aanleveren van speelkaarten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dan helpen we je snel verder!

Aanleverspecificaties

Algemene aanleverspecificaties
Aanvullende aanleverspecificaties

gerelateerd drukwerk

Magazines geniet drukken Kaartensets drukken
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken