Linnenpersing

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Linnenpersing ongestreken papier met linnen-reliëf
Wat is linnenpersing?

Onze Linnenpersing is structuurpapier met een subtiel linnen reliëf van verticale en horizontale rasterlijnen. Het is perfect voor luxe kaarten. Linnenpersing wordt gemaakt van ECF (Elementary Chlorine Free) pulp. De kleur van dit papier is helderwit en oogt daardoor erg fris. Kleuren komen hierdoor extra mooi uit. Linnenpersing is ongestreken, dus perfect beschrijfbaar en bestempelbaar. Het is chloorvrij gebleekt en FSC gecertificeerd. Een milieubewuste keuze dus!

Let op! We hebben ons best gedaan om linnenpersing zo goed mogelijk te fotograferen, maar dit papiertje is lastig te fotograferen. Vraag dus gerust onze gratis Sample Box aan om deze elegante papiersoort in het echt te bewonderen.

Drukwerk met linnen papier

Linnenpersing is onder andere een veel gekozen papier voor het drukken van trouwkaarten en geboortekaartjes. Maar je kunt naast kaarten, ook ander drukwerk op het luxe linnenpersing drukken: flyers, deurhangers, menukaarten, visitekaartjes, folders, hangtags en posters tot en met het A3-formaat. Op onze Plaatjesparade kan je drukvoorbeelden van Linnenpersing papier vinden.

Grammages

Deze papiersoort hebben we alleen beschikbaar in 280 grams, wat perfect is voor gevouwen ansichtkaarten of een leuke wenskaart. Voor ongevouwen visitekaartjes heeft het misschien net iets te weinig body. Naast linnenpersing hebben we ook andere mooie textuurpapier in diverse grammages beschikbaar: Tintoretto Gesso of Texture Vergé.

Terug naar papiersoorten