Brochures Wire-O drukken

Ga je brochures drukken? Dan is een brochure met een Wire-O binding een van onze mogelijkheden. Bij Wire-O brochures worden je pagina’s door middel van een metalen draadrug (ook wel spiraalbinding) aan elkaar gebonden. Zo sla je de brochures gemakkelijk open en krijg je een netjes boekwerk. Voor de metalen ringen van de draadrug kun je kiezen uit drie kleuren: zwart, zilver en wit. Kies zelf welke het best bij jouw ontwerp past, net als het formaat en papier. Je bepaalt ook zelf aan welke zijde de Wire-O binding komt. Kies verder uit verschillende formaten en meer dan 11 papiersoorten! Wil je extra stevigheid? Ga dan voor een gelamineerde voor- en achterkant, of een transparante cover aan beide zijden.

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

Brochures Wire-O drukken

Start opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Oplage
Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.
Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet je het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren. Start opnieuw

Samenvatting

Alle details

Brochures laten drukken bij PeterPrint

Productinformatie

Brochures met een spiraalbinding laat je bij ons heel gemakkelijk naar eigen wens drukken en binden en brocheren. We drukken digitaal. Digitaal drukken is een techniek waarbij het drukbeeld direct naar de drukpers wordt doorgestuurd.

Dit maakt snelle, gepersonaliseerde afdrukken mogelijk. Hierdoor heb je jouw eigen brochures al binnen 4 werkdagen in huis!

Toon alle productinformatie

Wire-O brochures laten drukken bij PeterPrint

We drukken jouw brochures in de hoogste kwaliteit en op de mooiste papiersoorten. Omdat we digitaal drukken zijn we erg flexibel: we werken niet met prijzige drukplaten zoals bij ouderwets offset drukken. Hierdoor zijn de opstartkosten laag, en onze levertijden kort. Je hebt je brochures daarom al binnen enkele werkdagen in huis. In onze calculator hieronder zie je meteen de verwachte leverdatum van je brochures. Handig!

Wat uniek is bij PeterPrint: onze vele papiersoorten. We houden van papier, dus daarom heb jij bij ons een ruime keuze! Van extra milieuvriendelijk tot papier met een mooie glans. Bekijk al onze papiersoorten hier. Niet al onze papiersoorten zijn mogelijk bij onze brochures, dus let daar wel even op. In de calculator zie je meteen uit welke papiersoorten je kan kiezen. Je drukt je Wire-O brochures tussen de 8 en 266 pagina's (incl. omslag).

Wire-O brochures laten printen

Wire-O brochures hebben een metalen spiraalbinding in de kleur zwart, zilver of wit. Deze kleur kies je zelf. Onze kalenders hebben een vergelijkbare bindingswijze. Je kiest zelf waar je spiraalbinding moet komen: aan de linkerzijde of aan de bovenkant.
Naast Wire-O brochures printen we ook geniete brochures en gelijmde brochures. Welke bij jouw ontwerp past, hangt af van wat je met je brochures wilt gaan doen, en er is een verschil in prijs. Geniete brochures zijn namelijk het voordeligst. Voor meer informatie over welke binding het beste bij jouw ontwerp pas, raden we je aan onze blog te lezen. Of bekijk gelijk ons gehele aanbod van druwerk met de afwerking binden en brocheren.

Afwerkingen van Wire-O brochures

Na het drukken worden de brochures altijd gesneden tot het eindformaat. Naar keuze ponsen we de gaatjes aan de lange of de korte kant. Hier komt uiteindelijk de spiraalbinding doorheen. De kleur van de Wire-O binding kun je overigens zelf kiezen. Zo past de kleur altijd het beste bij jouw ontwerp. De omslag van een Wire-O brochure kun je laten lamineren. Dit is een beschermende laag die de omslag een extra matte of glanzende uitstraling. Maar de beste bescherming voor Wire-O brochures is een transparant voor- en achterblad, die meegebonden wordt.

Let op dat je geen belangrijke teksten of objecten te dicht op rand zet, omdat ze anders wegvallen door de spiraalbinding! Hou daarom altijd minimaal 10mm van de kant vrij. Lees er meer over in de aanleverspecificaties voor Wire-O brochures

Meerdere ontwerpen Wire-O brochures drukken

Heb je meerdere ontwerpen van dezelfde Wire-O brochure, en wil je deze graag laten drukken? Omdat wij werken met een digitale drukpers kun je zeer voordelig meerdere ontwerpen tegelijk laten drukken. Je hoeft alleen het aantal ontwerpen te selecteren dat je wilt laten drukken in onze calculator bij 'Aantal ontwerpen', en wij doen de rest!

Vragen over Wire-O brochure drukken?

Wil je Wire-O brochures drukken, maar heb je nog hulp nodig? Geen probleem! Neem gewoon even contact met ons op.

Aanleverspecificaties

Algemene aanleverspecificaties

gerelateerd drukwerk

Losbladig binnenwerk drukken Brochures gelijmd drukken Brochures geniet drukken
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken