Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
iDEAL MasterCard Visa PayPal
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Verzending in blanco verpakking
  • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Direct mail drukken en versturen

Aanleverspecificaties

Wil je graag een direct mailing drukken en meteen versturen? Bij PeterPrint regelen we dit voor je! We drukken je kaarten compleet gepersonaliseerd met de adresgegevens van de ontvanger en bieden de kaart aan bij PostNL om te versturen. We ontzorgen je dus van A tot Z! Met een gepersonaliseerde mailing spreek je de ontvanger direct aan en dit zorgt voor meer respons.

Meer informatie

Kies het eindformaat

Meest gekozen

Kies de orientatie

Kies de papiersoort

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Meest gekozen

Kies het papiergewicht

Meest gekozen

Kies de bedrukking

Meest gekozen

Extra opties

Kies je oplage

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geupload. Uploaden kan later, na de bestellingen. Prijzen zijn excl. BTW. Inclusief gratis verzending.

Kies een andere oplage

Mail mij deze prijslijst

Direct mailing laten drukken bij PeterPrint

Profiteer van de volgende voordelen:

  • Volledig verzorgd: van drukken tot bezorging
  • Digitaal drukwerk met de hoogste kwaliteit
  • Bepaal je eigen formaat en oplage
  • Korte levertijden
  • Al vanaf een kleine oplage mogelijk

Productie van direct mail kaarten

We zijn specialist in digitaal drukwerk. Dit doen we in de hoogste kwaliteit op HP Indigo persen. Doordat we je direct mail digitaal drukken profiteer je van lage opstartkosten. En kun je zelf bepalen of je nou 300 of 301 kaarten wilt drukken. Geen standaardformaten en standaardoplages maar een product op maat. Precies zoals jij dat wilt. Aan de hand van jouw Excel bestand drukken we direct alle adressen mee waar de kaarten bezorgd moeten worden door PostNL. We hebben onze twee beste papieren beschikbaar die zo min mogelijk krassen: enkelzijdig en dubbelzijdig sulfaatkarton. Als extra bescherming kun je nog kiezen voor een mat- of glanslaminaat. Door de postmachines kunnen de kaarten namelijk nog wel een beetje krassen.

Verzending

Na het drukken op grote vellen snijden we de flyers naar het gewenste formaat. Ook zijn er verschillende opties om je flyers extra af te werken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de flyers te lamineren. Door te lamineren krijgen ze een extra glanzende of matte beschermlaag. Dit kan enkelzijdig of dubbelzijdig. Het is ook mogelijk om een perforatielijn aan te brengen. Hierdoor ontstaat er een scheurstrook. Alsof dat nog niet genoeg is kunnen we ook gaatjes boren zodat de flyers makkelijk zijn op te bergen in mappen, ideaal voor datasheets! Door de hoekjes af te ronden krijg je een speels effect en val je nog meer op.

Zo werkt het in 5 stappen

Kies het formaat, de papiersoort, bedrukking, en afwerkingen.
1. Kies de soort Postverzending bij de Extra opties. Dit kan onder ons of jouw klantnummer.
2. Kies je oplage en reken je order af.
3. Upload het bestand zonder personalisatie. Dus laat de velden leeg waar een adres moet komen te staan.
4. Stuur ons een mailtje met als onderwerp je ordernummer. Zet in de bijlage een bestand met een voorbeeld waarin duidelijk wordt waar de kaart gepersonaliseerd moet worden. Als je dit met een speciaal lettertype wilt, stuur het lettertype dan ook mee. Verder hebben we een Excel bestand nodig, zorg dat dit netjes in aparte kolommen staat per regel en alle overbodige info uit het bestand is gehaald. We passen je Excel bestanden niet aan. Wordt de mailing onder jouw klantnummer verstuurd? Zorg dan dat je deze er ook bij zet in het mailtje.
5. We personaliseren de mailing en sturen je een voorbeeld per mail ter goedkeuring. Is dit akkoord? Dan gaan we drukken en bieden deze zo snel mogelijk bij PostNL aan voor je.

Terug naar berekenen